40 anys fent valors Caixa popular

Mislata iniciarà el sondeig anual d’opinió la setmana vinent

La novetat del qüestionari d’enguany és que el perfil sociològic reflectirà dades com el nivell de religiositat, l’espectre ideològic o la tolerància al col·lectiu LGTBI.

Mislata iniciarà el sondeig anual d’opinió la setmana vinent
15/07/2017 -

Els becaris d’estiu de l’Ajuntament formats en àmbits com a Sociologia i Ciències Polítiques llançaran a l’inici de la setmana vinent el sondeig d’opinió ciutadana per a conéixer la valoració que els veïns i veïnes fan dels serveis, atencions, programes i projectes engegats pel consistori.

Enguany l’equip pretén augmentar el nombre de mostres per a reduir el marge d’error. A les preguntes que es repeteixen tots els anys, sobre el nivell de coneixement i valoració dels polítics, o el mesurament de les problemàtiques a escala local i estatal, els ciutadans tindran l’oportunitat de valorar els resultats d’iniciatives recents com el banc d’ADN caní per a sancionar a aquells amos de mascotes que no arrepleguen la femta de la via, i podran opinar sobre el nivell de neteja de carrers i parcs.

De la mateixa manera, l’equip d’estudiants encarregat del sondeig ha decidit conéixer nous aspectes del perfil sociològic del municipi com el nivell de religiositat, el nivell d’estudis, l’espectre ideològic de la ciutadania, o la tolerància a la diversitat i al col·lectiu LGTBI.

Les enquestes es faran de forma presencial en tots els barris de Mislata, i també es podran emplenar en línia a partir de la setmana vinent. A la fi d’agost, abans d’acabar les seues pràctiques, l’equip d’enquestadors emetrà l’informe anual que el consistori presentarà i difondrà a través del portal mislata.es.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fifteen + 10 =

jazz liria
neteja viaria
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra