caixa popular

Mislata inicia l'Escoleta de Nadal amb activitats educatives i d'oci

El Centre Sociocultural La Fàbrica i el col·legi públic Jaume I acullen estos dies les activitats que la regidoria de Joventut ha programat per a dinamitzar els dies de vacances a aquells escolars de Mislata que s’han inscrit. Enguany són 60 els xiquets que participen en els tallers

Mislata inicia l'Escoleta de Nadal amb activitats educatives i d'oci
30/12/2016 -

L’objectiu d’esta programació, inclosa en el Nadal Actiu que duu a terme la regidoria de Joventut, és unir l’oci i l’entreteniment mitjançant tallers i activitats que siguen útils per a continuar la formació educativa i els valors de convivència en grups. Alguna cosa que per al regidor, Toni Arenas, és “summament important, perquè la tasca d’educar en respecte i tolerància s’ha de fer dins i fora de les aules, en dies de classe i en vacances, hem d’aprofitar per a engegar recursos educatius com estos”.

Així, algunes de les activitats que es duen a terme estos dies inclouen pedagogia en ètica i foment de la igualtat entre totes les persones. Així, en edicions anteriors s’han dut a terme tallers que, per exemple, cerquen desvincular els patrons sexistes en els joguets i en els colors; alguna cosa que amb el pas del temps s’ha convertit en un tema de conscienciació social per a trencar clixés de gènere.

Els tallers educatius cerquen activar el pensament crític i imaginatiu dels xiquets, ja que moltes de les iniciatives que es duen a terme són producte de la seua pròpia creativitat.

Estos tallers d’Escoleta de Nadal estan oberts a la participació de tots els xiquets i xiquetes de Mislata, que prèviament s’havien inscrit. Any rere any, este programa ha resultat ser un èxit de participació, i són molts els escolars que repeteixen després de la primera experiència.

tags

feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − tres =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata