Mislata inicia l’Escoleta de Nadal amb activitats educatives i d’oci

El Centre Sociocultural La Fàbrica i el col·legi públic Jaume I acullen estos dies les activitats que la regidoria de Joventut ha programat per a dinamitzar els dies de vacances a aquells escolars de Mislata que s’han inscrit. Enguany són 60 els xiquets que participen en els tallers

Ajuntament de Mislata

Mislata inicia l’Escoleta de Nadal amb activitats educatives i d’oci
30/12/2016 -

L’objectiu d’esta programació, inclosa en el Nadal Actiu que duu a terme la regidoria de Joventut, és unir l’oci i l’entreteniment mitjançant tallers i activitats que siguen útils per a continuar la formació educativa i els valors de convivència en grups. Alguna cosa que per al regidor, Toni Arenas, és “summament important, perquè la tasca d’educar en respecte i tolerància s’ha de fer dins i fora de les aules, en dies de classe i en vacances, hem d’aprofitar per a engegar recursos educatius com estos”.

Així, algunes de les activitats que es duen a terme estos dies inclouen pedagogia en ètica i foment de la igualtat entre totes les persones. Així, en edicions anteriors s’han dut a terme tallers que, per exemple, cerquen desvincular els patrons sexistes en els joguets i en els colors; alguna cosa que amb el pas del temps s’ha convertit en un tema de conscienciació social per a trencar clixés de gènere.

Els tallers educatius cerquen activar el pensament crític i imaginatiu dels xiquets, ja que moltes de les iniciatives que es duen a terme són producte de la seua pròpia creativitat.

Estos tallers d’Escoleta de Nadal estan oberts a la participació de tots els xiquets i xiquetes de Mislata, que prèviament s’havien inscrit. Any rere any, este programa ha resultat ser un èxit de participació, i són molts els escolars que repeteixen després de la primera experiència.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra