Mislata incrementa les activitats del programa de menjador social

Mislata incrementa les activitats del programa de menjador social

Quasi un centenar de xiquets segueixen assistint diàriament al menjador social, una iniciativa en la qual Mislata va ser pionera. El projecte, destinat a famílies sense recursos, permet a oferir una dieta completa basada en aliments saludables. Així, els xiquets assisteixen a menjar al migdia, però es porten a casa el berenar i el sopar perquè no patisquen els efectes de la mala economia de les seues famílies. I és que tots els indicadors segueixen alertant de l’increment de la pobresa i la desigualtat social.

Entre les activitats complementàries, enguany hi ha tres grups de tallers, orientats a l’àmbit de la nutrició, dels jocs educatius i esportius, i també sobre la cura mediambiental. Entre aquestes activitats, ara el grup de xiquets pot gaudir d’una visita a la piscina d’estiu municipal, o una jornada en el parc d’educació viària de la Canaleta. “Hem trobat la fórmula de complementar l’assistència al menjar amb activitats que els permeten gaudir a tots els menors, fent ús de recursos i instal·lacions municipals”, segons explicava aquest matí Ximo Moreno, regidor de Serveis Socials, que ha acompanyat a l’alcalde al menjador del col·legi El Cid durant els preparatius del menjar.

Una altra de les novetats d’enguany ha sigut la celebració d’una carrera de colors, similar a la qual celebrarà Mislata en la seua programació de festes populars. La ColorRun en versió infantil ha servit als xiquets per a divertir-se i convertir aquest calorós matí d’agost en una autèntica festa infantil.

Durant la visita, l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, posat l’accent en “la importància de continuar obrint els menjadors socials en vacances, i donant solució a un problema real de moltes famílies de Mislata; i no és un altre que la desigualtat i la falta de recursos dels qui van perdre tot amb la crisi i ara troben treballs molt precaris que de vegades no els permeten mantenir una alimentació adequada per als seus fills”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =