Mislata forma durant un any a 20 veïns aturats i els paga un salari mentre aprenen

Els dos tallers d’ocupació que l’Ajuntament impartirà enguany són de sistemes microinformàtics i activitats administratives en la relació amb el client

Ajuntament de Mislata

Mislata forma durant un any a 20 veïns aturats i els paga un salari mentre aprenen
10/01/2017 -

Un grup de 20 veïns i veïnes de Mislata han començat 2017 de la millor manera possible. La regidoria de Promoció Econòmica, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local, ha engegat dos tallers d’ocupació remunerats per a formar a persones aturades i amb escassa preparació. Esta iniciativa municipal, subvencionada per la Generalitat, permetrà als 20 alumnes aprendre dues professions molt demandades en el mercat laboral i rebre un salari durant els dotze mesos que dura la formació. Els títols dels tallers són “Tècnic de sistemes microinformàtics” i “Activitats administratives en la relació amb el client”.

Després de la convocatòria pública i la selecció dels alumnes/treballadors per part del Servef, la formació teòrica de tots dos cursos va començar fa uns dies. I en el primer dia de classe els alumnes van rebre la visita de l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Promoció Econòmica, Alfredo Catalá, per a felicitar-los i animar-los a aprofitar al màxim els tallers que tenen per davant. L’alcalde assegura que la creació d’ocupació és una de les grans prioritats del seu govern i explica que estos tallers són “una oportunitat magnífica per a molts veïns perquè milloren la seua ocupabilitat, perquè reben un salari mentre es formen i, sobretot, perquè tenen davant si una oportunitat per a llaurar-se un futur millor”.

Les 20 places remunerades no són l’únic benefici directe que reporten estos tallers a la ciutadania de Mislata, ja que a més dels alumnes, l’Ajuntament ha creat cinc noves ocupacions amb la contractació dels professionals que s’encarregaran de la formació. Així, l’Ajuntament ha contractat a cinc persones per a cobrir les places de director del taller d’ocupació, professor d’informàtica, professor d’administratiu, professor de suport/anglés i un auxiliar administratiu.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra