Mislata finalitza el pagament de les 3.000 ajudes de Xarxa Llibres

L’Ajuntament ha transferit els més de 300.000€ a les famílies i en la web municipal informa ja del procediment per a cobrar la segona part

Mislata finalitza el pagament de les 3.000 ajudes de Xarxa Llibres

Les famílies de Mislata van sol·licitar un total de 3.027 sol·licituds d’ajudes del programa Xarxa Llibres, la iniciativa posada en marxa per la Conselleria d’Educació per a gestionar la gratuïtat dels llibres de text. Durant els últims dies del passat exercici, el Consistori va habilitar el Centre Jove del Mercat i La Fàbrica perquè els pares i mares de l’alumnat de la ciutat sol·licitaran els primers 100€ d’ajudes, aportant les factures dels llibres.

Després de moltes setmanes realitzant l’ardu treball d’informatització de totes les dades i el punteig de les factures, l’Ajuntament va resoldre afirmativament la major part de sol·licituds i va començar a realitzar les transferències. Este procés de pagament ha finalitzat esta setmana, amb l’abonament ja d’un total de 2.791 sol·licituds, la qual cosa representa un 98,15% del total. Les 56 restants corresponen a famílies que han hagut d’esmenar errors o aportar més documentació per a la seua aprovació.

Amb tot, les més de tres mil ajudes transferides en concepte d’ajudes del programa Xarxa Llibres ascendixen a un total de 315.480,31€. L’altra meitat del programa, els 100€ restants, es faran efectius quan les famílies tornen els llibres en bon estat a final de curs. En la web municipal ja s’informa del procediment que s’ha de seguir.

tags

gva

plataforma per la lengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =