40 anys fent valors Caixa popular

“Mislata Cuenta”, una aposta pels audiocontes infantils

Presentación audiocuentos infantiles en la Biblioteca de Mislata.

“Mislata Cuenta”, una aposta pels audiocontes infantils
22/06/2016 -

A Mislata, la Regidoria de Biblioteques de l’Ajuntament ha llançat la iniciativa “Mislata Cuenta” que cerca promoure els audiocontes infantils. L’objectiu és recuperar contes amb un contingut didàctic i un missatge social. El guió d’aquestes obres serà produït en els pròxims mesos amb la participació de les associacions culturals i festives de la localitat.

“Moltes associacions que han manifestat entusiasme per la idea, gent de totes les edats amb dots interpretatius i creatives que s’implicaran perquè cada audioconte siga una xicoteta obra d’art sonora, amb música i missatges de marcat caràcter social per a educar als xiquets en aspectes com la tolerància, el respecte a la diversitat, i també saber afrontar els èxits i els fracassos”, ha explicat Javier Santes, regidor de Biblioteques, en presentar el projecte.

El pla d’enregistrament i edició d’estos relats es realitzarà al llarg de tot l’any fins a completar una col·lecció accessible a través de qualsevol plataforma. Tanmmateix s’habilitaran mitjans en tots els centres educatius i ludoteques per a fer-los arribar a tots els interessats.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra