Més de 60 xiquets de Mislata gaudeixen del campament de La Fàbrica

Més de 60 xiquets de Mislata gaudeixen del campament de La Fàbrica

Les vacances de Pasqua suposen per als escolars un temps extra que poden dedicar a l’oci i entreteniment. Per a satisfer les necessitats dels més xicotets i de pas ajudar a les seues famílies a conciliar les seues obligacions laborals amb el descans dels seus fills, l’Ajuntament programa durant les vacances diferents propostes formatives dirigides a la població escolar.

Una d’elles és el campament urbà de Pasqua de la Fàbrica, organitzat des de la regidoria de Joventut. Des del dimarts 18 i fins demà divendres dia 21 d’abril, els 60 xiquets i xiquetes que es van apuntar a aquesta activitat estan gaudint d’unes jornades repletes de tallers, jocs i activitats. Dividits en diversos grups segons l’edat (de 6 a 12 anys) i sota la supervisió de monitors especialitzats, els escolars gaudeixen d’un campament que inclou activitats en el centre sociocultural i també en espais a l’aire lliure.

Les primeres hores del matí les passen en La Fàbrica fent treballs manuals i participant en jocs, la gran majoria d’ells relacionats amb la temàtica de Pasqua. I la segona part de la jornada es dedica a activitats més lúdiques, que es desenvolupen en el pati del col·legi Jaume I, a més d’excursions pels voltants de la Fàbrica, principalment al parc de la Canaleta.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − deu =