caixa popular

Més de 60 xiquets de Mislata gaudeixen del campament de La Fàbrica

Més de 60 xiquets de Mislata gaudeixen del campament de La Fàbrica
20/04/2017 -

Les vacances de Pasqua suposen per als escolars un temps extra que poden dedicar a l’oci i entreteniment. Per a satisfer les necessitats dels més xicotets i de pas ajudar a les seues famílies a conciliar les seues obligacions laborals amb el descans dels seus fills, l’Ajuntament programa durant les vacances diferents propostes formatives dirigides a la població escolar.

Una d’elles és el campament urbà de Pasqua de la Fàbrica, organitzat des de la regidoria de Joventut. Des del dimarts 18 i fins demà divendres dia 21 d’abril, els 60 xiquets i xiquetes que es van apuntar a aquesta activitat estan gaudint d’unes jornades repletes de tallers, jocs i activitats. Dividits en diversos grups segons l’edat (de 6 a 12 anys) i sota la supervisió de monitors especialitzats, els escolars gaudeixen d’un campament que inclou activitats en el centre sociocultural i també en espais a l’aire lliure.

Les primeres hores del matí les passen en La Fàbrica fent treballs manuals i participant en jocs, la gran majoria d’ells relacionats amb la temàtica de Pasqua. I la segona part de la jornada es dedica a activitats més lúdiques, que es desenvolupen en el pati del col·legi Jaume I, a més d’excursions pels voltants de la Fàbrica, principalment al parc de la Canaleta.


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 20 =

imed hospitales
oceanografic aniversario
mas mislata