40 anys fent valors Caixa popular

Mira anima a les empreses valencianes a confiar en el Servef per a les seues contractacions

16/06/2016 -

La secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Mª José Mira, ha animat a les empreses valencianes “a confiar en el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) per a realitzar les seues contractacions”. Mira ha realitzat aquestes declaracions en la seua visita a l’empresa valenciana Tecnidex, a la qual ha felicitat per ser un “referent en la sanitat hortofrutícula” i tindre presència en més de 25 països.

La màxima responsable del Servef ha traslladat als directius de l’empresa els avantatges de treballar amb el Servei Valencià d’Ocupació i Formació: “El Servef compta amb la millor base de dades de demandants d’ocupació, la més fiable, ja que totes les nostres dades estan contrastats, comptem amb els millors professionals per a atendre a les empreses i oferim un servei personalitzat a les empreses per a adequar-nos a les seues necessitats”, ha assegurat.

La secretària autonòmica ha avançat que el Servef “va a potenciar i reforçar l’Oficina d’empreses, un servei que proporciona atenció directa i personalitzada a les signatures”. Així, Mira ha explicat que el Servef Espai Empreses és un centre creat per a l’atenció de grans empreses que ajuda en la identificació, selecció i capacitació dels Recursos Humans.

En aquest sentit, la responsable autonòmica ha avançat que el Servef va a dur a terme una campanya de visibilizació, per a exposar a les empreses valencianes tots els serveis que pot proporcionar-los el Servei de Valencià d’Ocupació. Així, Mira ha informat que es van a publicar les ajudes a la contractació de AvalemJoves, que permetran a les empreses poder “incorporar talent en les seues organitzacions”. Es tracta, com ha explicat, d’unes ajudes que subvencionaran el 80% del salari mínim interprofessional (o el 100% en el cas de dones o persones amb diversitat funcional).

Així mateix, la responsable autonòmica ha exposat una altra de les iniciatives noves del Servef, la “formació a mida”. En concret, ha explicat que el programa AvalemEmpreses permetrà que les organitzacions puguen dissenyar la seua pròpia formació. El Servef subvencionarà tots els costos i les empreses deuran contractar almenys al 60% de les persones que hagen superat el curs.

Mira ha emmarcat aquesta visita en la campanya que està duent a terme el Servef per a “recuperar la confiança de la societat i a impulsar una imatge de prestigi del Servei Valencià d’Ocupació i Formació”.

“Anem a fer del Servef un instrument útil per a empreses i ciutadans – ha assenyalat – volem que els ciutadans, les empreses i les institucions vegen en el Servef un instrument creïble, eficaç i eficient”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra