La Generalitat guarda dos minuts de silenci pels agents rurals assassinats a Catalunya

La vicepresidenta de la Generalitat i la consellera d’Agricultura han participat en un acte d’homenatge als dos agents rurals assassinats dissabte passat a Lleida

GVA / pixabay.com

La Generalitat guarda dos minuts de silenci pels agents rurals assassinats a Catalunya
24/01/2017 -

La vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, i la consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, han participat en un acte d’homenatge als dos agents rurals assassinats dissabte passat a Lleida.

En l’acte, realitzat en la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre, Cebrián ha fet un reconeixement del “gran treball que exerceixen els agents mediambientals en la protecció del nostre territori i naturalesa, independentment de la denominació específica que tenen en cada autonomia”. Després de guardar dos minuts de silenci, la consellera ha expressat les seues condolences als familiars, amics i companys de treball dels dos agents morts.

En acte també han estat presents el secretari autonòmic de Medi ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro, el d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, altres alts càrrecs de la Generalitat Valenciana i nombrosos agents mediambientals de la Comunitat Valenciana.

La consellera d’Agricultura i Medi ambient ja es va comunicar dissabte passat amb la seua homòloga catalana, Meritxell Serret, per a manifestar-li el suport i solidaritat del Consell.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra