caixa popular

Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per la celebració de cinc certàmens

Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per la celebració de cinc certàmens
28/09/2016 -

Metrovalencia posa en funcionament, del 28 al 30 de setembre, serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a la parada de Fira, amb l’objectiu de facilitar l’accés a Fira València que acull cinc certàmens aquesta setmana.

Des de hui i fins al divendres comencen Iberflora (Fira Internacional de la planta, jardineria, tecnologia i bricojardín) i Eurobrico (Fira Internacional del Bricolage). Des del dijous i també fins al divendres obrin les seues portes Laboralia (Saló de la Seguretat i Riscos Laborals); Ecofira (Fira Internacional de Solucions Mediambientals); i Egética (Fira de les Energies).

Durant la celebració del certamen el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts, entre les 6:00 hores i les 22 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servei poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.com).

tags


festival iberliria 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =