Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia per a desplaçar-se a Beauty Forum Spain en Fira València

La freqüència de pas serà d’entre 20 i 40 minuts des de les 6 fins a les 22 hores. A més, la línia 2 també comunica amb el recinte firal des de la parada dels Carolinas-Fira

GVA

Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia per a desplaçar-se a Beauty Forum Spain en Fira València
28/01/2017 -

Metrovalencia posa en funcionament el dissabte 28 i el diumenge 29 de gener serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen del Saló Professional, d’Estètica, Spa, Ungles i Perruqueria, Beauty Forum Spain.

Durant la celebració dels certàmens, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas d’entre 20 i 40 minuts en l’horari establit des de les 6.00 h fins a les 22 h.

El dissabte, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 6.03 h. i l’últim a les 21.33 h. Des de Fira, el primer serà a les 6.58 h, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 h.

El diumenge, el primer comboi des de Doctor Lluch eixirà a les 7.23 h i l’últim a les 21.33 h. El primer des de Fira començarà a circular a les 8.18 h i l’últim a les 22.19 h.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servei poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra