caixa popular

Més hores d'estudi en les Biblioteques municipals de Torrent

Més hores d'estudi en les Biblioteques municipals de Torrent
08/01/2017 -

El consistori torrentí ha adaptat l’horari de les biblioteques municipals per a facilitar l’estudi en període d’exàmens als joves de Torrent. Dilluns que ve, 9 de gener, comença l’horari especial per a tots aquells que necessiten gaudir d’aquests espais fins a altes hores de la matinada. La regidora d’Educació, Patricia Sáez ha assenyalat que “és fonamental fomentar els hàbits d’estudis i facilitar als estudiants un horari ininterromput durant aquestes dates tan importants per a ells, on puguen estudiar sense molèsties”.

La biblioteca de la Casa de la Cultura de Torrent, situada en el Carrer Sagra i la biblioteca municipal de l’Edifici Metre, situada en l’Avinguda al Vedat 103, romandran obertes de 08:00 hores a 03:00 hores ininterrompudament. Tots dos espais compten amb Wifi perquè els estudiants disposen de connexió gratuïta per als seus estudis. A més, l’Edifici Metre compta amb una sala de 24 ordinadors disponibles per a tots els veïns en el seu horari habitual i 6 ordinadors per al servei de consulta de material.

A més, ambdues biblioteques tenen un fàcil accés en transport públic, ja que la línia del metro acosta a multitud d’estudiants a la capital de l´Horta Sud. Des de fa dues o tres setmanes les sales d’ambdues biblioteques estan des de primera hora del matí plenes d’estudiants que preparen els seus exàmens per a poder gaudir de l’estiu al més prompte possible.


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata