Més hores d’estudi en les Biblioteques municipals de Torrent

Més hores d’estudi en les Biblioteques municipals de Torrent
08/01/2017 -

El consistori torrentí ha adaptat l’horari de les biblioteques municipals per a facilitar l’estudi en període d’exàmens als joves de Torrent. Dilluns que ve, 9 de gener, comença l’horari especial per a tots aquells que necessiten gaudir d’aquests espais fins a altes hores de la matinada. La regidora d’Educació, Patricia Sáez ha assenyalat que “és fonamental fomentar els hàbits d’estudis i facilitar als estudiants un horari ininterromput durant aquestes dates tan importants per a ells, on puguen estudiar sense molèsties”.

La biblioteca de la Casa de la Cultura de Torrent, situada en el Carrer Sagra i la biblioteca municipal de l’Edifici Metre, situada en l’Avinguda al Vedat 103, romandran obertes de 08:00 hores a 03:00 hores ininterrompudament. Tots dos espais compten amb Wifi perquè els estudiants disposen de connexió gratuïta per als seus estudis. A més, l’Edifici Metre compta amb una sala de 24 ordinadors disponibles per a tots els veïns en el seu horari habitual i 6 ordinadors per al servei de consulta de material.

A més, ambdues biblioteques tenen un fàcil accés en transport públic, ja que la línia del metro acosta a multitud d’estudiants a la capital de l´Horta Sud. Des de fa dues o tres setmanes les sales d’ambdues biblioteques estan des de primera hora del matí plenes d’estudiants que preparen els seus exàmens per a poder gaudir de l’estiu al més prompte possible.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra