Més espai per al vianant en Tetuán

La vorera que transcorre des del carrer la Pau fins al futur intercanviador de la plaça Tetuan guanya 1,40 metres

Més espai per al vianant en Tetuán

La remodelació de la plaça Tetuan que està duent a terme la regidoria de Mobilitat Sostenible durà diverses novetats a este punt de la ciutat. Al tram de l’anell ciclista que circularà per esta part del centre de la ciutat i al primer intercanviador de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) -que servirà de nexe de connexió per a desplaçar-se a qualsevol punt de la ciutat de manera ràpida i còmoda amb transport públic- s’ha de sumar una tercera actuació: l’ampliació de la vorera per a donar més espai als vianants. 

Així, la vorera que transcorre del carrer la Pau fins a la Plaça Tetuan guanya 1,40 metres d’amplaria, de manera que ara comptarà amb un total de 2,60 metres. Per al regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, es tracta d’aplicar “el model de mobilitat modern que es treballa en les grans ciutats europees i que recomanen tots els experts, és a dir, que el vianant és qui té la preferència en el disseny dels espais públics”.

Grezzi ha recordat que a la ciutat de València els trajectes a peu són els més nombrosos, “a distància de la resta de formes de desplaçar-se”. Per això ha considerat que esta intervenció “és de vital importància per a una zona d’oci i de cultura de la ciutat, pels jardins de la Glorieta i pel Centre Cultural Bancaixa”.

Nou intercanviador de l’EMT

D’altra banda, l’intercanviador de l’EMT de Tetuan suposarà una “distribució més lògica de les parades d’autobús”, ha dit Grezzi. Així, la illeta existent en General Tovar es vorà beneficiada amb més amplitud, de manera que si abans mesurava 130 metres, ara passarà a mesurar 430 metres i albergarà un intercanviador de l’EMT. D’eixa forma, la part del Centre Cultural Bancaixa mantindrà una línia de dàrsenes de l’EMT, per darrere de la qual passarà el carril bici.

tags

Valencia en Blanc i Negre

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =