Més de 1.000 docents s’han inscrit en el programa especial d’Educació i Ciència CIENCIAPEC de la Ciutat dels Arts i les Ciències

Més de 1.000 docents s’han inscrit en el programa especial d’Educació i Ciència CIENCIAPEC de la Ciutat dels Arts i les Ciències
05/10/2016 -

Més de 1.000 docents s’han inscrit des de setembre en el programa especial d’Educació i Ciència CIENCIAPEC que té com a objectiu presentar l’oferta educativa del Museu de les Ciències i de l’Hemisfèric al professorat i als seus alumnes. A més, ofereix recursos didàctics com a complement i suport a la labor dels docents i a les necessitats dels estudiants.

Cinc professors de cada centre inscrit poden gaudir d’accés gratuït, tant al Museu de les Ciències com a l’Hemisfèric, per a preparar futures visites amb els seus alumnes. Els centres poden inscriure’s en www.cac.es/educacion i consultar les jornades especials que s’organitzen per a docents (dia del professorat), els cursos realitzats en col·laboració amb el CEFIRE i també tenen accés a un complet material educatiu en línia (guies, fitxes, jocs, etc.) per a preparar la visita a la Ciutat dels Arts i les Ciències i assentar l’aprés després de l’excursió.

La setmana del 17 al 21 d’octubre se celebraran ‘Dies del Professorat’ perquè coneguen les novetats en tallers, exposicions i pel·lícules que ofereixen el Museu de les Ciències i l’Hemisfèric. El complex organitza durant tot l’any jornades especials per a personal docent que d’esta manera coneix l’oferta didàctica de la Ciutat de les Arts i les Ciències. En estes presentacions i de forma gratuïta, es posa a la disposició dels professors la possibilitat de conéixer les seues instal·lacions i recursos pedagògics.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra