La combinació de la Ruta de Tapes, la Fira Comercial i el Mercat Medieval ompli els carrers de Paiporta

La combinació de la Ruta de Tapes, la Fira Comercial i el Mercat Medieval ompli els carrers de Paiporta
06/06/2017 -

Paiporta ha tancat un intens cap de setmana amb la sincronització per primera vegada de la Ruta de Tapes, la Fira Comercial, i el Mercat Medieval, que han omplit els carrers de la localitat. Centenars de veïnes i veïns del poble i de tota la comarca s’han acostat a Paiporta per a tastar els mossos oferits per 26 bars i restaurants de la localitat, i per a conéixer la varietat i qualitat del comerç local.

La ubicació de la Fira Comercial a un lloc acollidor com la Plaça Cervantes, i l’ambientació musical, han sigut altres dels elements destacats per la clientela i els mateixos comerciants. També ha ajudat l’arribada de públic local i dels pobles veïns la programació del Mercat Medieval molt a prop d’aquesta plaça, al Carrer Primer de Maig. Més repartida per tota Paiporta ha estat la Ruta de Tapes, que ha omplit terrasses i locals i ha superat en alguns casos les previsions dels restauradors.

“El balanç que fem és positiu. La resposta del públic, els propietaris de bars i restaurants i els comerciants ha sigut molt bona, i creiem que hem encertat en l’emplaçament i en el fet de realitzar els tres esdeveniments a la vegada”, ha explicat el primer tinent d’alcaldia i regidor d’Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, qui ha afegit que la seua intenció és repetir l’any vinent amb els tres esdeveniments alhora, comptant amb l’opinió del Consell Local de Comerç i l’Associació de Comerç Local.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra