40 anys fent valors Caixa popular

El Mercat de Jesús, un punt de trobada per als veïns del barri

Amb quasi 70 punts de venda, aquest mercat ofereix productes frescos i de qualitat

Foto: Joanbanjo

El Mercat de Jesús, un punt de trobada per als veïns del barri
23/05/2017 -

La ciutat de València compta amb una gran varietat de mercats municipals que enamoren als valencians, però també a tots els turistes que es queden meravellats davant l’encant i l’ambient de tots aquests mercats que s’han convertit, amb el pas dels anys, no solament en un dels millors llocs on comprar productes frescos i de qualitat, sinó també en un punt de trobada entre els veïns de cadascun dels barris.

Mercados Municipales en ValenciaI un d’aquests mercats, sens dubte, és el popular Mercat de Jesús. Amb una arquitectura avantguardista, i situat molt prop del centre de València, està situat en un dels barris més actius i amb més personalitat de la nostra ciutat. I és que a més de les diferents activitats culturals que es realitzen en el barri, aquest mercat sempre se suma a totes les iniciatives que es proposen.

Amb quasi 70 llocs de venda, el Mercat de Jesús ofereix als seus clients una gran varietat de productes, de primeres qualitats, entre els quals es troben les millors verdures, carns o peixos que ajuden a mimar els nostres estómacs. Però, a més, el seu particular ambient enamora a tot aquell que s’acosta a aquest lloc. Ah! I si decideixes descobrir aquest mercat extraordinari, també podràs visitar altres llocs d’interés del barri, com la coneguda Plaça de Patraix o l’Església de Jesús.

tags

neteja viaria

Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × 1 =

jazz liria
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
feria automovil 2017 valencia