caixa popular

El València rebusca en el mercat de fitxatges d'hivern

El conjunt blanquinegre de moment va a la caça d’un davanter àgil i amb velocitat

El València rebusca en el mercat de fitxatges d'hivern

El València s’està marcant el millor inici de temporada de la seua història i manté el seu nivell de joc malgrat el pas de les jornades. De fet, des que s’assentara en la segona posició, no ha deixat escapar l’oportunitat de mantenir-se a l’aguait del Barcelona i postular-se com un clar candidat a aconseguir el títol de Lliga. No obstant això, per a mantenir el nivell competitiu cercarà en el mercat d’hivern reforços amb els quals seguir amb l’excel·lent nivell mostrat fins al moment.

Segon en la taula, sent el segon equip més golejador d’esta campanya, Marcelino vol reforçar principalment la posició de davanter. El tècnic té en la seua agenda a diversos jugadors i tot dependrà del preu o de la possibilitat que algun d’ells arribe cedit doncs el conjunt blanquinegre ha de seguir guardant ben els comptes. L’asturià cerca un davanter àgil i amb velocitat, amb molta mobilitat i en este perfil encaixen tant Sandro, davanter de l’Everton, com Gameiro, de l’Atlètic, tal com explicava ahir la Cope.

Este últim és el que més punts té pel que fa a la preferència doncs l’ariet és un tipus vertical, veloç i molt perillós per la seua visió dels contraatacs tal com va demostrar quan militava en el Sevilla. No obstant això, l’Atlètic no té al cap deixar eixir al seu jugador mitjançant una cessió pel que l’opció de traspàs complica l’operació. Encara resta mes i mig per a entaular negociacions i poder aconseguir l’objectiu. No obstant això, Marcelino té present altres opcions com podria ser Sandro, actualment jugador de l’Everton amb un perfil semblant però que no explica per al seu tècnic pel qual el davanter estaria encantat de militar en un altre club.

tags


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 10 =