40 anys fent valors Caixa popular

Melendi desvetla els detalls del seu nou disc ‘Quítate las gafas’

Melendi desvetla els detalls del seu nou disc ‘Quítate las gafas’
14/10/2016 -

Quítate Las Gafas, és una crida a la necessitat d’abordar la vida sense prejudicis, fet per un Melendi clar, segur, i renovat.

Si hi ha una virtut que Melendi maneja com cap altra, sens dubte, és la de la seua capacitat per a crear himnes. Els seus temes no són meres cançons: són composicions majestuoses i imponents, que semblen il·luminades per a instal·lar-se en l’imaginari col·lectiu de generacions senceres.

Quítate Las Gafas no serà una excepció. Onze lletres amb variades melodies, concebudes com tot un crit, escrit i produït per un Melendi en indiscutible plenitut.

L’artista ha anat desvetlant la composició de l’àlbum a través dels seus comptes de Facebook i Instagram, publicant títol i essència de cada cançó, i culminant  amb portada i títol del disc, amb el qual ha tornat a ser trending topic a Espanya, aquesta vegada amb #QuitateLasGafas.

A més, convida a tots els seus seguidors a sumar-se al Quítate Las Gafas d’una forma especial a través de la plataforma www.quitatelasgafas.com on podran sumar-se al crit de Melendi, i difondre-ho en les seues xarxes.

Quítate Las Gafas pren el relleu de Un Alumno Más (2014), el seu àlbum més madur, vital i sincer fins hui. Quítate Las Gafas és també el primer per a Sony Music després de Directo A Septiembre, un CD+DVD (2015) gravat en viu en un inoblidable concert en la madrilenya Plaza de las Ventas, i que roman en llista de vendes després de quasi 50 setmanes, amb status de disc de platí.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra