40 anys fent valors Caixa popular

Medi Ambient revisa l’informe de l’Autorització Ambiental Integrada de Cemex de Buñol

Medi Ambient revisa l’informe de l’Autorització Ambiental Integrada de Cemex de Buñol
25/07/2016 -

El secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro, ha mantingut una reunió amb l’alcalde de Godelleta i president de la Mancomunitat Hoya Buñol-Chiva, Rafael Fora, amb qui ha acordat que, a primers de setembre, es formarà un grup de treball compost per Cemex, la conselleria, la Plataforma Aire Limpio Hoya de Buñol-Chiva, grups ecologistes i els ajuntaments interessats, per a posar en comú la situació de la cementera, ubicada a Buñol, que va sol·licitar una ampliació de l’Autorització Ambiental Integrada (AAI) .

La conselleria revisarà l’informe previ a la proposta d’AAI de Cemex de Buñol, a causa de la detecció d’errors de càlcul en les quantitats de crema de residus en els forns de l’empresa.

D’esta manera, el nou informe s’elaborarà a partir de les conclusions del grup de reflexió, de manera que tots els interessats puguen participar i conéixer amb caràcter previ els fonaments sobre els quals s’emetrà la resolució d’AAI. I sobre eixe nou informe es podran realitzar les al·legacions.

A este respecte, Julià Álvaro ha afirmat que “este Govern aposta per la reutilització, el reciclatge i la valoració energètica i contempla la incineració de residus com l’última de les opcions possibles”. “És necessari disminuir la generació de residus nocius, tòxics o perillosos”, ha conclòs.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra