Mateu Alemany: "Preferisc tenir un major potencial per a accedir al mercat encara que açò porte aparellat vendre algun jugador"

El Director General fa un repàs de l’actualitat social i econòmica del club blanquinegre

Mateu Alemany: "Preferisc tenir un major potencial per a accedir al mercat encara que açò porte aparellat vendre algun jugador"

Estan negociant la renovació de Marcelino?

“No existeix negociació oberta amb Marcelino, té any i mig de contracte en vigor i creiem que és fonamental parlar de renovació i manifestar el que és obvi per a tots i que coincideix amb la idea de l’afició. Estem molt contents amb la labor de Marcelino i del cos tècnic i jugadors i estem fent una temporada molt bona, ja que s’estan complint els objectius. Les converses amb el tècnic no són públiques, però puc confirmar que no hi ha negociació i que qualsevol situació tant amb l’entrenador o amb jugadors amb contracte en vigor es posposen a final de temporada”.

Com va el tema de Porxinos ara que es mou el mercat?

“Tot són hipòtesi i suposats. La dada objectiva és que el mercat immobiliari sembla que es puja al carro de la recuperació i pujada de preus però realment no tenim cap oferta ni coneixement i interés pels nostres drets en eixe terreny. El procediment judicial està en el mateix que li comentem en l’última ocasió. El València segueix defensant els seus interessos”

Content amb el resultat després de la gestió de les entrades en la Copa del Rei…

“Quant a la Copa del Rei és tan fàcil com valorar les coses segons els resultats, vam vendre 42.000 entrades i el soci va estar satisfet i comparativament amb altres clubs i partits va ser un èxit doncs la Copa del Rei és complicada i omplir camps és complicat pels horaris i dies… nosaltres actuem cercant l’objectiu que el soci estiguera content i s’omplira el camp”.

S’està dient que hi ha vendes previstes per 45 milions… el club té clar sobre quins jugadors s’admetran o no s’admetran ofertes?

“Hi ha dues coses importants, una és l’obligació de venda doncs és una partida pressupostària i cal complir-la. En el Fairplay s’usa el paràmetre de les vendes dels últims tres exercicis i si no es fan les vendes oportunes, es redueixen les possibilitats de comprar. Pel que cal tenir assumida esta part. El mercat està parat i açò es pensarà quan es moga. L’opinió de l’entrenador sobre els jugadors prioritaris serà important”.

Aleshores es vendran jugadors importants…

“Quant al tema de pressupost he d’assenyalar que si estava pressupostat, és perquè era necessari per a quadrar compte. La causa d’esta venda és perquè el València gasta més del que ingressa ordinàriament (taquilla, televisió…). El club tenia dèficit, major estos anys arrere, i calia quadrar-ho. Si realment anàrem al criteri d’ajustar els comptes, no tindríem l’obligació de vendre però no tindríem l’opció d’arribar a jugadors amb fitxa més alta. La meua opinió és que preferisc tenir un major potencial per a accedir al mercat encara que açò porte aparellat vendre algun jugador. Cal cercar equilibri”.

Aleshores, si s’ha de vendre per 45000, caldrà fitxar per la mateixa quantitat?

“L’any passat no vam vendre a ningú, hem arriscat enguany perquè consideràvem que el preu en el mercat era baix a causa dels resultats. Crec que ha funcionat bé perquè este estiu els nostres jugadors estan revalorats. Fins i tot sense vendre hem fitxat. Els 45 milions de vendes no implica compres pel mateix preu”

Per què es va destituir al cap dels serveis mèdics, per què no s’ha reposat i per què està a Gijón?

“L’eixida va ser un acord entre les parts. La nostra obligació és defensar al màxim la salut del nostre esportistes i per açò hi ha canvis per a millorar. Estem en camí de millorar molt. El cap dels serveis mèdics està a València i el doctor Maestro serà el nostre assessor extern en traumatologia doncs cerquem als millors i hem arribat un acord amb ell i quan siga menester vindrà a València o els nostres jugadors aniran allà on estiguen els millors metges. És una qüestió de tenir al millor per al tractament de les diferents malalties”.

Com van els tràmits per a acabar el nou estadi?

“Amb el del nou estadi és el mateix que Porxinos o la Unió Europea. Administrativament va molt lent, l’única cosa nova és que el tema llicencies va avançant-se i nosaltres estem parlant amb diferents consultores. Estem treballant i el club està fent els passos adequats per a resoldre la situació”.

Es fitxarà finalment a Guedes?

“No és una decisió que depén de nosaltres doncs té contracte amb el PSG i no ha demostrat predisposició i esperaran a final temporada per a fer valoració del succeït i amb els seus tècnics i ho posaran o no en el mercat… Per tant nosaltres el prioritari per a este club és pensar en els partits i tenim una oportunitat important de tornar a Europa i açò és el fonamental, la planificació i Guedes és un element més de la planificació començarà quan acabe la temporada i sapiem on estarem. Per a nosaltres, la nostra atenció és el partit de la Real Sociedad i que ara depenem de nosaltres mateixos per a tornar a Europa”

I amb Parejo s’ha parlat de la renovació…

“Té contracte en vigor per esta i dues més pel que els moments són els moments i ara és estar concentrats en la competició i en el pròxim partit. No cal distraure’s ni plantejar renovacions excepte situacions urgents com era Rodrigo, que estem contents amb el nostre capità és indubtable”.

Quin és l’objectiu real esta temporada?

“Sóc clar i vaig dir sempre que els objectius ho marca la història, l’afició i l’escut. És estar a dalt en tot, enguany hem barallat la Copa, hem de barallar totes les competicions en les quals participa. No entenc el de tirar competicions. El València ha competit i en la Lliga és el mateix, estar el més amunt possible. Dit açò el nostre objectiu és estar el més alt possible, parlar de fracàs no és viable doncs per al meu fracassar és el que no lluita i no ho dóna tot. L’equip lluita per tots els partits i per açò la nostra afició ens dóna suport sempre. Parlar que l’Europa League és un fracàs em remetria a tot el que s’ha parlat en les temporades passades”

Com influirà el Mundial en el mercat i la preparació?

“El Mundial serà un esdeveniment que distorsionarà el mercat, pot ser que ens trobem amb un interessant i diferent. És a tenir en compte pels nostres jugadors com pels quals ens interessen. No sempre són bones referències, hem de tenir clar el balanç del qual es pot incorporar i no sempre reflecteix el nivell del futbolista. És cert que no deixa de ser incòmode o altera una mica les situacions competitives i les negociacions”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =