caixa popular

Massamagrell s'uneix a les celebracions del Dia de la Dona

Massamagrell s'uneix a les celebracions del Dia de la Dona

Massamagrell està en l’equador dels actes en commemoració de la Setmana de la Dona. Des del passat 21 de febrer s’estan realitzant activitats en este municipi de l’Horta Nord amb l’excussió als cines LYS per a veure la pel·lícula ‘Els arxius del Pentàgon de Steven Spielberg. Entre les activitats que s’han portat a terme debats, projecció de documentals, excursions, recital de poemes, contacontes, una Marxa Municipal per la Igualtat, sopars o exhibició de curts.

Per a hui dijous, Dia Internacional de la Dona tindrà lloc una missa per a després procedir a llegir el manifest ‘Hui penja el davantal’ en la porta de l’Ajuntament. Mentrestant, en els col·legis de Massamagrell tindrà lloc el contacontes ‘Al teu al voltant’ per a acabar a les 18.30 hores amb l’espectacle de dansa Muliër de la companyia Maduixa Teatre. Els actes acabaran demà divendres la repetició del contacontes ‘Al teu al voltant’ i amb ‘Jo vull ser’ i l’exhibició de curts per la igualtat VEOC.

Esta setmana es va lliurar el premi del X Concurs de Cartells sobre el Dia Internacional de la Dona en el Centre Cultural a Daniel Cardona per la seua obra ‘Paraula de Dona’. El premi va ser lliurat per l’alcalde de la població Pep Galarzá i per la regidora d’Igualtat, Nina Sepúlveda, amb una dotació de 350 euros. “En el jurat hem comptat amb grans experts en la matèria com el són Vicente Garcés Horta, llicenciat en Belles arts; Maximina de la Font Andrés, llicenciada en Belles arts; Carmen Sanz Díaz, llicenciada en Belles arts; Inmaculada Valls, gerent del Centre Cultural de l’Ajuntament de Massamagrell i llicenciada en Història i Tato Muñoz, director de l’agència de publicitat VdM de València”, afirmava la regidora d’Igualtat.

Les 26 obres del concurs van ser sotmeses a la votació de la ciutadania de Massamagrell que van tenir l’oportunitat de votar les obres i, finalment, amb un total de 81 punts, el cartell guanyador per votació popular ha sigut “Siguem el que Vullgem ser” de Paola Carrasco Martín, que ha rebut un premi de 200 euros.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − quatre =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata