València acollirà una impressionant mascletà vertical de la mà de Ricardo Caballer

Aquesta nova mascletà tindrà lloc el 25 de febrer a les 20.00 hores

Foto: Rafa González

València acollirà una impressionant mascletà vertical de la mà de Ricardo Caballer
07/02/2017 -

Les Falles 2017 van a fer història. I no solament per haver sigut l’any en què s’han declarat Patrimoni de la Humanitat, sinó per les importants innovacions que s’estan duent a terme. Un exemple d’açò serà l’espectacular mascletà vertical que, per primera vegada, es dispararà a València.

De la mà del conegut pirotècnic, Ricardo Caballer, que portava des del 2014 sense disparar en les Falles, aquesta mascletà vertical, que tindrà lloc dissabte que ve 25 de febrer, farà vibrar a tots els valencians.

Aquesta innovadora mascletà es tracta d’un dels espectacles més destacats del calendari de Falles 2017. I és que amb l’ajuda d’unes grues, Ricardo Caballer recrearà un tret vertical, el terratrémol final del qual aconseguirà els 50 metres d’altura.

A més, aquest nou muntatge pirotècnic serà de soroll, però també de llum. Per açò, el 25 de febrer, el dia previ a la Crida, a partir de les 20.00 hores, tens una cita ineludible en el llit del riu Túria per a gaudir de l’autèntica pólvora.

Ricardo Caballer es va retirar, en 2014, de les mascletàs per a descansar, encara que la seua activitat no ha cessat. No obstant això, el pirotècnic ha tornat amb més força que mai. Ja el 4 de desembre de 2016, Caballer va emocionar als valencians amb un extraordinari espectacles en la ‘Crida a la Humanitat’, i d’aquí a uns dies, sens dubte, ho tornarà a aconseguir.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra