Maria Josep Amigó: “Guadassuar ha sabut invertir les ajudes en actuacions necessàries i no en obres faraòniques que no beneficien els veïns”

Maria Josep Amigó: “Guadassuar ha sabut invertir les ajudes en actuacions necessàries i no en obres faraòniques que no beneficien els veïns”
18/10/2016 -

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat la localitat de Guadassuar, amb la finalitat de conèixer les actuacions realitzades a través del Pla d’Inversions Sostenibles (PIFS) de la Diputació en el municipi de la Ribera.

El pla té com a objecte regular la concessió d’ajudes econòmiques destinades a la realització d’inversions financerament sostenibles dels municipis i entitats locals menors de la província de València, en immobles de titularitat municipal.

 A Guadassuar s’han executat vuit actuacions amb una inversió aproximada de 200.000€, on s’inclou l’adequació de l’àrea del cementeri, el poliesportiu municipal i altres actuacions amb el fi de millorar l’eficiència energètica.

 La vicepresidenta ha destacat que “la millor manera de conèixer les necessitats del municipis es visitant-los. El projecte ha estat invertit en actuacions necessàries i que fan que el dia a dia dels veïns siga més agradable i no en actuacions d’obres  faraòniques”.

 Per la seua part, l’alcalde de Guadassuar, Salvador Montañana, ha qualificat la visita “com a molt gratificant i satisfactòria, doncs hem pogut mostrar-li a la vicepresidenta quasi totes les actuacions fetes i li hem comunicat que han estat molt ben rebudes pel nostre veïnat”, ha afegit que “hem aprofitat l’ocasió per mostrar-li la necessitat de fer una actuació completa en la Gran Via de reparació de vials i passeig, i donar una solució al trànsit al final de l’Avinguda Diputació amb una Rodona. Donant-li per últim les gràcies pel Conveni Singular signat per rematar l’edifici de la Policia Local a la Plaça de la Generalitat, antic pati de “Les Escoles”.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra