Maria Josep Amigó assisteix a l’acte commemoratiu del 25é aniversari de COCEMFE-CV

La vicepresidenta participa dimecres en una cerimònia en la que es reconeix al col·lectiu per un quart de segle al servei de les persones amb discapacitat i els seus familiars

Maria Josep Amigó assisteix a l’acte commemoratiu del 25é aniversari de COCEMFE-CV

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, assisteix hui a l’acte commemoratiu pel 25è aniversari de la Confederació de Persones amb Discapacitat Física y Orgànica de la Comunitat Valenciana (COCEMFE-CV). El Centre de Turisme de València (CdT) albergarà una cerimònia per a la que està confirmada l’assistència de representants de les 100 associacions integrades en la Confederació, de representants del sector social i del món universitari.

Durant l’acte, estan previstes les intervencions del president de COCEMFE a la Comunitat Valenciana, Javier Segura, el president de COCEMFE estatal, Anxo Queiruga, a més de la vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra.

Aquest esdeveniment, conduït per la periodista Angélica Morales, de la Fundació de la Universitat de València, s’articula envers el lema ’25 anys per la inclusió i l’associacionisme’, i en el mateix es projectarà un audiovisual que recull instantànies de la trajectòria de l’entitat al llarg del darrer quart de segle.

Així mateix, està prevista la lectura d’un manifest i l’entrega de reconeixements a les federacions provincials de l’entitat per la seua tasca desenvolupada en favor del col·lectiu i de l’associacionisme.

COCEMFE-CV celebra el seu 25è aniversari en el context de la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, establert per l’Organització de Nacions Unides (ONU), el 3 de desembre, i del X Aniversari de la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, ratificada per l’estat espanyol en 2008.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra