caixa popular

Marcelino: "Vam tenir les nostres oportunitats i vam estar en l'eliminatòria"

Marcelino: "Vam tenir les nostres oportunitats i vam estar en l'eliminatòria"

La diferència en l’eliminatòria ha sigut la pegada?

“Ells van ser superiors. Vam tenir les nostres oportunitats i vam estar en l’eliminatòria. Ho vam fer més que digne, en el primer temps vam meréixer igualar-la però no ho vam fer i ells a l’inici del segon temps va decantar l’eliminatòria. Sabem que és difícil llevar-li la pilota, no ho fa cap equip del món. No estem a la seua altura però seguirem treballant per a estar-ho. Hem atacat bé però no hem finalitzat bé. La meua impressió és que el primer temps vam ser superiors al Barça encara que ells van tenir el baló”.

Què li preocupa més l’estat anímic després de sis derrotes seguides o el físic amb tanta lesió?

“Les físiques. Quan ens va tocar en sort el Barça sabíem que era molt difícil però teníem la il·lusió. Sabíem del difícil però temíem quedar tocats físicament. A més del cansament acumulat tenim diversos jugadors que no sabem si podrem jugar. Els tres canvis van ser obligats per lesió. Mentalment no em preocupa perquè és cert que portem sis derrotes seguides però dues són davant el Barcelona, una altra davant l’Atlético del Madrid i el Real Madrid i en tots competim. Crec que el joc, el desplegament i el nivell competitiu no és per a tenir dubte. Estic molt orgullós de com estan jugant. Si al juny ens hagueren dit que situació estem tots l’haguérem signat”.

Què se li pot dir a l’afició?

“El primer donar-li les gràcies pel suport de tota la temporada i de hui també. La rebuda, el suport des de l’inici. Els demane eixe suport, ens queden vuit partits a casa en Lliga i ens han d’ajudar a guanyar. Són part d’este equip jove que competeix i necessitem eixe suport. El pròxim el diumenge amb el cansament i les limitacions que tindrem. El que aconseguim d’ací a final de temporada passarà pels punts que siguem capaços de sumar a Mestalla”.

Massa lesions…

“Quan tens una plantilla curta hi ha jugadors que juguen amb molèsties. Açò és el que suposa la competició. Sabíem açò i el mes de gener anava a dir-nos coses noves. Intentarem recuperar jugadors que han estat lesionats i fins ara hem tingut lesionats de curt temps. Són ratxes però espere que açò passe també”.


Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − set =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata