caixa popular

Marcelino: "Açò s'aproxima a un miracle i este ho és gràcies als jugadors que tenim"

Marcelino: "Açò s'aproxima a un miracle i este ho és gràcies als jugadors que tenim"

Valoració del partit:

“El partit vam tenir uns minuts dubitatius en els inicis i després passem a dominar. En el primer temps el millor jugador en el camp va ser el seu porter i no el nostre. Vam poder haver marcat en el primer temps. En el segon temps va ser menys continu per nosaltres sobretot en atac i alguns errors que vam cometre però tampoc recorde ocasions clares de l’Espanyol. És un bon equip que ha tingut bons resultats. Li done molt valor a la victòria i al que hem fet en el camp doncs hem tingut moltes ocasions sobretot en el primer temps. Crec que som clar mereixedors de la victòria”

El València ha estat intermitent…

“No veig açò. Crec que no hem tingut un domini del partit però en línies generals si de la situació. El rival ens ha rematat en una ocasió amb Gerard i poc més. En el segon temps alguna ocasió clara des de la banda. En el segon temps ens va faltar control però crec que vam ser més intermitents, sobretot amb pilota, algunes perdudes senzilles que ens van incomodar. Sempre el rival que perd u-zero està en el partit però el que va per davant tendeix més a mantenir”

Li fa il·lusió la baralla pel subcampionat?

“Al meu el que em fa il·lusió és ser competitius. Eixir al camp, treballar ser humils, agradar a l’afició… açò és al que aspirem. La Champions està molt lluny però no està confirmada. Quan tinguem els punts d’avantatge sobre el nostre competidor per a tenir-la llavors la podrem confirmar. Em fa il·lusió la baralla pel subcampionat, però em fa més il·lusió seguir sent ambiciosos”.

Sobre Rodrigo i Gabriel

“Rodrigo és un grandíssim jugador que seguirem ficant gols i ara té el grau de confiança que li faltava. És un xic treballador, que s’esforça cada dia. La seua participació és molt important per a este València i ens alegrem per ell.

Gabriel té lleugeres molèsties en el genoll, la seua identificació amb l’equip és il·limitada i és el perfil de jugadors que necessitàvem”

És un miracle el que està aconseguint el València…

“No veure la realitat d i el que ocorre. Açò s’aproxima a un miracle i este ho és gràcies als jugadors que tenim. Que treballen cada dia i que en la jornada 31 estem amb 65 punts per sobre del Real Madrid i a tres de l’Atlètic. Posar en dubte el que estan fent estos futbolistes és allunyar-se de la realitat, respectem totes les opinions però està allunyat de la realitat”

Els objectius no estan tancats però sí molt a prop…

“No parle amb Peter Lim normalment però crec que estarà molt prop de la meua idea. No tinc cap dubte que el principal problema ara és no abaixar els braços, ja que s’està molt a prop. Tot açò és fruit de l’exigència dels jugadors. Hui s’ha pogut veure certs moments en els quals tot està aconseguit i cometem errors”

Murillo no juga….

“És la suma de diversos aspectes però crec que són interns. No hi ha cap problema amb ell quant a la nostra relació”


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =