Marcelino: "Posar en dubte la victòria del València sobre el Betis pel desenvolupat no s'ajusta a la realitat"

Marcelino: "Posar en dubte la victòria del València sobre el Betis pel desenvolupat no s'ajusta a la realitat"

L’equip deixa la porteria a zero i Rodrigo i Zaza marquen…

“Transmet el que veig, la setmana passada no em va agradar l’equip però creia que ho podíem fer millor. Açò no impedeix que no estiga content amb la trajectòria de l’equip en tota la temporada. Avui crec que hem fet un partit molt complet. El rival no ha generat ocasions de gol pràcticament, tampoc menys que altres equips que van marcar. En esta ocasió el rival no ha tingut molta efectivitat. Crec que l’equip es mereixia no encaixar gol. Estem molt satisfets amb l’equip i la seua trajectòria. Som autoexigents i d’ací els empipaments puntuals però estem molt contents amb la important victòria”

Augmenten les distàncies amb els competidors directes per la Champions?

“Hem d’estar atents al que fem i en cap cas, quan queden tants partits, estar pendents d’altres resultats. Juguem en el nostre camp i sabem que guanyar ací tots els partits que queden ens acosta molt a una il·lusió que tots tenim i que a hores d’ara podem lluites per ella. Veure esta unió entre equip i afició és vital i decisiu per a aconseguir-ho i estem molt satisfets. El resultat del Sevilla és normal que guanye en el seu camp”

Per què es queixa tan poc dels àrbitres?

“Quant als arbitratges mantenim una idea, quan ens fiquen un gol o l’àrbitre xiula una acció que no és no ens queixem. No sé si realment va haver-hi hui un gol que va poder ser. Però posar en dubte la victòria del València sobre el Betis pel desenvolupat no s’ajusta a la realitat des del meu punt de vista i respectant totes les opinions”

Com valora haver aconseguit deixar la porteria a zero?

“Crec que és important mantenir la porta a zero perquè, sobretot els jugadors, veuen compensat el seu rendiment defensiu en el camp. No és diferent de com hem defensat abans. Al principi generava el rival més ocasions que ara però no teníem la sort de confirmar el treball amb mantenir la porteria a zero i hui sí”

El partit del Sánchez Pizjuán serà clau per a aconseguir els objectius

“Hem de mirar cap a dalt sempre perquè és la forma de mantenir el lloc que té. És indubtable que el partit davant el Sevilla és important perquè queden deu i tindríem quatre d’avantatge. Si empatem, estaríem en una bona situació però si guanyem, estaríem en una situació òptima. Anirem amb la intenció de guanyar però sabem que en el seu camp és molt difícil i que el Sevilla és un equip amb un gran potencial”

Com ha treballat l’aspecte mental de l’ansietat de les últimes jornades?

“No hem modificat res però hi ha una dada objectiva que canvia la dada del partit i és que en este partit en els primers minuts del segon temps hem marcat. Feia molt que no jugàvem amb un marge de dos gols a favor i açò atorga més confiança. L’equip ha competit sempre però a voltes em sembla que exigim massa. És impossible mantenir la mateixa dinàmica de joc tota la temporada i se’ns ha acumulat al gener competir cada tres o quatre dies i les lesions. No és el mateix jugar cansat que netege de ment i cames. Ara descansarem i a partir del pròxim dimarts començarem a pensar en el pròxim partit”

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 8 =