caixa popular

Marcelino: "No havíem perdut molt futbol però si eficàcia en les àrees"

Marcelino: "No havíem perdut molt futbol però si eficàcia en les àrees"

Li costa aconseguir el gol al València:

“Sí, no és solament en este partit, a Vila-real ens va passar el mateix. En general els dos últims partits han sigut molt complets però hem guanyat este i perdut l’anterior. Açò són ratxes i hem de seguir creant ocasions. La pilota avui s’ha passejat per la porta i no l’hem ficat però l’important és general joc i ocasions que hem generat. En el segon temps hem sigut molt solvents, més que en el primer. Ha sigut un partit complet, és una victòria justa i estic molt content”.

Què li ha faltat al València?

“Est és el partit que més ens han arribat. La major part de les ocasions ha sigut a pilota parada o després d’eixa pilota parada. Hem de ser més contundents. Ens poden rematar i guanyar accions alguna vegada però hem d’intentar que no passe perquè a més sabíem que este és un dels punts forts com les jugades d’estratègia. No crec que hàgem transmés sensació de ser fràgils”.

Important esta victòria per a l’ànim de l’equip

“Intente ser sincer sempre i crec que ho aconseguisc. Quan no hi ha resultats positius certes frases meues es poden entendre com a defensives. He de dir que crec que no havíem perdut molt futbol però si eficàcia en les àrees. La sensació que tinc és que no hauríem de haver perdut en Eibar o Vila-real. Els resultats no canvien el joc però si els estats d’ànim. No m’oblide que hui l’afició ha ajudat molt, i vull donar-li les gràcies pel suport, ells ens han espentat a aconseguir la victòria”.semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =