caixa popular

Marcelino: "És necessari guanyar perquè et dóna confiança i recuperar en gran mesura l'eficàcia"

Marcelino: "És necessari guanyar perquè et dóna confiança i recuperar en gran mesura l'eficàcia"

Muñiz s’ha queixat de l’actuació arbitral… entén les queixes?

“Jo no sóc qui per a valorar el que o company i amic diu. L’opina el que creu més oportú i el respecte al màxim. Crec que quan els àrbitres amb decisions evidents que ens van perjudicar mai vaig fer una valoració i si ara en este ens van afavorir… els errors són arbitrals. El que és clar és que el València ha sigut molt superior al Llevant. No recorde cap acció de perill. Estic orgullós dels futbolistes, del treball, del joc, de les ganes que han demostrat i amb açò em quede, amb la satisfacció de veure a esta plantilla amb les ganes de guanyar en un mes difícil i amb moltes derrotes. Em quede amb el suport i la unió amb l’afició. Este és l’ambient que cal generar”

Victòria balsàmica?

“Necessària, ho havíem parlat en la prèvia. Necessitàvem guanyar doncs l’esforç en els últims partits ha sigut molt complicat. Estem molt contents i molt satisfets de com hem jugat”.

Els vindrà bé disputar tan sols un partit per setmana…

“No tinc cap dubte que els àrbitres xiularan el que veuen i que unes vegades s’equivocaran a favor i unes altres en contra però no tem açò. Necessitàvem el descans, tenir setmanes completes després d’este mes perquè vam tenir partits molt intensos. El Real Madrid, Atlètico i Barcelona exigeixen molt, després juguem una pròrroga. Ens ve bé descansar i a partir d’ací poder entrenar. Es necessari guanyar perquè et dóna confiança i recuperar en gran mesura l’eficàcia que teníem en les àrees i que crec que és el que ha modificat els nostres resultats”.

Eficàcia en les àrees en la negativa poques ocasions fan gol i en el positiu el treball de Santi Mina…

“Estem molt satisfets del rendiment de Santi i ens ve molt bé en estes altures de temporada. Quan un davanter troba el gol li augmenta l’autoestima. Hui Santi ha tingut moltes ocasions i és el que volem. Quant a la nostra àrea és evident i així es veu en estos últims partits el rival ens arriba molt poc però ens fica. Solament conec una fórmula per a corregir-ho que és treballar i a partir d’esta setmana podem fer-ho”

Esperava un partit així de dur i li molesta que no es valore el treball realitzat pel València

“L’opinió és lliure i cadascun opina el que creu. Demà veuré el partit, les meues sensacions és que hem sigut molt superiors, Jo no he vist un Llevant molt dur, crec que han actuat correctament, no tinc gens a dir en eixe aspecte. Estic molt satisfet de com hem jugat hui”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − dos =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata