Marcelino: "El càstig ha sigut desproporcionat al joc però açò ens deu valdre per a aprendre que per a guanyar a grans equips es deu concedir molt poc"."

El tècnic assenyala que el seu equip ha de parar la sagnia de gols dels últims mesos per a seguir aconseguint victòries i que davant el Madrid havia merescut més

Marcelino: "El càstig ha sigut desproporcionat al joc però açò ens deu valdre per a aprendre que per a guanyar a grans equips es deu concedir molt poc"."

El València ha acusat el cansament acumulat…

“Sí, sobretot el primer temps molt igualat, el Real Madrid va fer molt poc i es va posar 0-2. Dos penals d’avantatge i es va posar molt difícil per a nosaltres. En el segon temps, vam tenir eixe orgull i precisió i vam estar a punt d’empatar. Acusem l’acumulat i l’esforç i els últims dos gols, sobretot el tercer, va fer baixar els braços i pensar que no teníem opcions”.

L’àrbitre ha robat el partit tal com pensa tot Mestalla…

“No faig valoracions d’àrbitre, no crec que cap àrbitre robe partits”.

El que ha succeït hui pot ser un aprenentatge de cara a la Copa del Rei…

“L’equip ha d’oblidar-se dels àrbitres, centrar-nos en el joc, en el que fem bé i en el que es fa malament per a corregir-ho. Estem encaixant molt estos últims mesos i per a ser competitius hem de tallar esta sagnia. Hem de treballar perquè els rivals no ens arriben molt però si marquen, a voltes, fàcilment. Si hi ha un responsable, és l’entrenador mai un jugador en particular. Estic orgullós del treball de tots ells. El Real Madrid ha tingut eixa pegada que se li troba a faltar en la competició. Fins al 88 hem sigut molt superiors, fins al 82-83 no sabíem qui podia guanyar. El càstig ha sigut desproporcionat al joc però açò ens deu valdre per a aprendre que per a guanyar a grans equips es deu concedir molt poc”.

Els àrbitres són molt rigorosos amb l’equip sobretot i en la banqueta com ja ha reconegut, se senten vigilats pels àrbitres…

“La banqueta se sent vigilat però és diferent del que ocorre en el terreny de joc, mai ho he valorat i no ho vaig a fer”.

Partit similar al Barcelona en la qual el primer temps no aconsegueix el que vulgues i el segon temps domina…

“La pregunta és si tenim la capacitat de dominar al Barcelona i al Real Madrid durant els 90 minuts i crec que no. El partit sorgeix i es trasllada. No recorde cap ocasió del Reial Madrid ni acció de perill en la primera part. Vam estar en partit fins al 88. En moments el Madrid va ser superior i nosaltres vam estar ben. A partir d’ací els detalls, els errors que vam tenir i la pegada del Madrid és el que va decidir el partit”.

Esta derrota li pot condicionar…

“La derrota és engruixada i dolorosa. Hem de convéncer-nos que no ha de tenir efecte negatiu. Els partits comencen, finalitzen i s’analitzen. La derrota no et pot, intentarem, que no ens genere dubtes i la victòria no et garanteix guanyar el següent. Tan sols el que fem en i partit és el que et dóna la victòria”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =