Manos Unides de València finança un projecte de formació i ajuda tècnica per a agricultors sense recursos de Colòmbia

Manos Unides de València finança un projecte de formació i ajuda tècnica per a agricultors sense recursos de Colòmbia
03/08/2016 -

Manos Unides de València amb la col·laboració amb les parròquies de Bicorp i de Canals finançarà un projecte d’alternatives de desenrotllament local per a comunitats rurals d’agricultors sense recursos de Colòmbia.

El projecte preveu acompanyament tècnic als agricultors, formació en bones practiques agrícoles, maneig ambientes i sostenible de les finques i millorament de les parcel·les per mitjà de l’establiment de practiques d’agricultura intel·ligent, han precisat a l’agència AVAN fonts de Mans Unides.

Els habitants de la zona són posseïdors de terres des de fa més de 40 anys a què van arribar en molts casos, fugint de la violència o expulsats dels centres de desenrotllament del país.

El projecte, que pretén a més, treballar de forma directa amb les organitzacions comunitàries presents en la zona, es localitza en el municipi de Sant Pau on, per la seua orografia muntanyosa i de difícil accés, s’han desenrotllat cultius de cocaïna i hi ha hagut tràfic d’estupefacients, segons la mateixa font.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra