caixa popular

Manises va invertir més de 150.000 euros en 2017 en obres per a millorar la ciutat

Manises va invertir més de 150.000 euros en 2017 en obres per a millorar la ciutat
21/02/2018 -

L’Ajuntament de Manises, seguint el pla de manteniment establit a principis de l’actual legislatura, va invertir més de 150.000 euros en xicotetes intervencions al llarg de tot el municipi. L’empresa Girsa, concessionària del contracte de manteniment de l’Ajuntament de Manises, a més de xicotetes reparacions de manteniment diari, ha sigut l’encarregada de realitzar aquestes obres.

El pla de manteniment contempla la reparació de punts negres i espais degradats, així com la intervenció en aquells edificis municipals que s’havien deixat a la seua sort durant les anteriors legislatures.

Les obres més importants han sigut, per exemple, la reparació i adequació de voreres en el barri del carmen, la pavimentació del carrer Manuel de Falla, la reparació de la façana del Museu de Ceràmica o l’adequació del centre de jubilats Faitanar.

Com ha explicat el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manises, Àngel Mora, «aquest tipus d’intervencions ajuden a millorar la qualitat de vida de la ciutadania i a mantenir en condicions el patrimoni municipal. Més enllà de les grans inversions, aquestes intervencions ajuden a donar millor aspecte al nostre ciutat i els nostres edificis, i són les que realment solucionen els problemes quotidians de la ciutadania».

A més de les ja esmentades s’ha actuat, entre altres espais i edificis, en la Plaça Cor de Jesús, el Poliesportiu Municipal, el clavegueram dels carrers Luis Armellas i Fray Salvador Mollà, entre altres.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 14 =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic