Manises comptarà amb una nova Escola de Pàdel

Manises comptarà amb una nova Escola de Pàdel

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manises ha treballat conjuntament amb el nou Club de Pàdel de Manises per posar en marxa una Escola de Pàdel i complementar així l’oferta d’activitats esportives iniciades el passat mes d’octubre. Les classes, d’una hora a la setmana, s’impartiran en les pistes del Poliesportiu Municipal de Manises i comptaran amb tres nivells diferents a elecció de l’alumne: escola d’iniciació per a qui tinga la primera toma de contacte amb el pàdel, escola de perfeccionament i escola de competició.

Els grups seran reduïts i anivellats per afavorir el desenvolupament de l’activitat. L’escola de menors (fins als 14 anys) estarà formada per grups de 3 o 4 persones. Mentre la d’adults podrà ser de 2 o 3 persones, i en horari de matí, migdia i vesprada. A més, també hi haurà escola de minipàdel per a xiquets i xiquetes fins a 8 anys.

El regidor d’Esports, Adrián Rodríguez, s’ha mostrat satisfet perquè «la creació d’aquesta escola de pàdel va destinada a cobrir una necessitat esportiva del municipi, ja que molts veïns ho havien sol·licitat. Així mateix, contribueix que Manises cresca en activitats físiques que ajuden a tindre una millor salut mitjançant l’hàbit d’incloure una activitat esportiva en la nostra rutina diària, i especialment els xiquets i xiquetes».

La inscripció ja està oberta amb la matrícula gratuïta per a tots els xiquets i xiquetes menors de 14 anys i de 20 € per a la resta d’alumnes. Per a més informació, s’ha habilitat el correu escuelapadelmanises@gmail.com i el telèfon 685 888 583.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 17 =