Manises comença les obres per a millorar el clavegueram dels carrers amb problemes d’inundacions

Manises comença les obres per a millorar el clavegueram dels carrers amb problemes d’inundacions
10/08/2017 -

L’Ajuntament va posar en marxa el passat dilluns 7 d’agost el Pla de millora i manteniment de vials i clavegueram per tal de donar solució als problemes d’inundacions que des de fa anys pateixen els veïns i veïnes de Manises. Aquesta actuació està finançada amb les ajudes del Plan Provincial de Obres i Serveis (PPOS) i comptarà amb un pressupost d’adjudicació de 159.175€.

Les obres, en una primera fase que es preveu finalitzar a setembre, tenen l’objectiu de reparar i millorar el clavegueram dels carrers Clemente Julián, Nicolás David, Pintor Pinazo i Ferrandis Luna.

Una vegada acabada aquesta primera fase, s’escometrà una segona fins desembre als carrers Cueva Santa, La Viña i Rosas que a més de reparar el clavegueram, millorarà l’accessibilitat d’aquestes vies.

Segons paraules del regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manises, Àngel Mora, «aquesta actuació està destinada a solucionar els problemes històrics d’inundacions que patien els manisers i maniseres als seus habitatges i locals quan plovia».

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra