‘Mamma Mia!’ torna a l’escenari del Teatre Principal de València

06/10/2016 -

MAMMA MIA! es va estrenar a Espanya el 10 d’octubre de 2004 al Teatre Lope de Vega de Madrid. S’ha representat ininterrompudament durant 7 temporades (2004- 2011) amb més de 2.100 representacions, i més de 2 milions d’espectadors, que l’han convertida en el musical de major permanència en la cartellera espanyola.

Des de la seua estrena a Londres fa 18 anys, MAMMA MIA! s’ha convertit en aquest temps en un fenomen en l’àmbit mundial. Un fenomen musical, un fenomen fan i un fenomen sociològic que entusiasma cada nit més de 10.000 persones a tot el món.

Actualment conviuen en cartell 9 produccions al món, i l’espectacle ha sigut vist per 60 milions d’espectadors. S’ha representat en 440 ciutats i, després de 18 anys en cartell ininterrompudament, es continua representant-se amb gran èxit al West End londinenc.

Amb un magnífic elenc totalment renovat i encapçalat per Nina, el fenomen MAMMA MIA! arriba a les principals ciutats de la geografia espanyola, com ara Sevilla, Mallorca, Vigo, Logronyo, Pamplona, Lleida, Santander, Granada, Roquetas, Múrcia, Xerés, Màlaga, Oviedo, Còrdova, Burgos, Saragossa, València, A Corunya, Valladolid, Tenerife, Las Palmas, Alacant, Gijón i Donosti, entre d’altres.

Amb música i lletra de Benny Andersson i Bjrn Ulvaeus, MAMMA MIA! està escrita per Catherine Johnson i dirigida per Phyllida Lloyd. MAMMA MIA! ha sigut coreografiada per Anthony van Laast, escenografia a càrrec de Mark Thompson, disseny de llums per Howard Harrison, disseny de so per Andrew Bruce i Bobby Aitken, i la supervisió musical, material addicional i arranjaments són de Martin Koch.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra