Luis Félix Martínez i Elia Fuentes triomfen en la 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer

Més d'1.700 corredors participen en la sisena edició d'esta prova solidària

p1590237
p1590237

Més d'1.700 corredors van participar este dissabte 24 de juny en la sisena edició de la 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer, una prova que s'ha convertit en un referent de les carreres d'estiu de la Comunitat Valenciana. Gràcies a la solidaritat dels runners, part dels diners recaptats anirà destinat a la Junta Local de l'Associació Espanyola contra el Càncer d'Alboraia per a la seua labor en la recerca i la lluita d'esta malaltia.

Luis Félix Martínez va ser el més ràpid en creuar l'arc de meta en un temps de 31:51. L'atleta del Serrà Club d'Atletisme, ambaixador de la prova i veí de la localitat, va pujar pel cap alt del podi i suma la seua cinquena victòria consecutiva en esta carrera. Per darrere d'ell, Alberto Romero que va aconseguir la segona posició amb un crono de 32:04. El tercer lloc aplegà Alejandro Sansabas que va acabar en 32:23, que va completar el podi del C.A. Cárnicas Serrano.

En categoria femenina, Elia Fuentes es va adjudicar el triomf després de finalitzar els deu quilòmetres del traçat en 38:39. El podi femení ho van completar María Guzmán (39:34) i Mª José López (41:10).

Recaredo Agulló, com en anteriors ocasions, va anar l'encarregat de narrar la carrera i l'arribada a meta de tots els participants. A més, esta edició de la 10K Divina Pastora Segurs Alboraia Contra el Càncer serà l'última que compte amb este speaker i investigador de l'atletisme popular de renom en tota Espanya. En la pròxima carrera, com ha anunciat, serà un corredor més de la prova i li passarà el testimoni a Mr. Daqui que enguany ha compartit escenari i micròfon amb Recaredo.

Èxit de participació

Una vegada més, la 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer ha demostrat ser una de les cites que els corredors no volen perdre's pel marcat caràcter social de la prova. A més els veïns de la localitat s'han bolcat en esta cita i han tingut una alta participació i compromís amb la causa que ha batut el rècord de les anteriors edicions i ha aconseguit la xifra dels 1.700 atletes.

El divendres es va celebrar la Mini 10K Solidària i l'Orxata Party. A més en finalitzar la carrera, com és ja habitual, els corredors podien servir-se orxata i fartons, productes pels quals és famosa la localitat d'Alboraia.

La 10K Divina Pastora Segurs Alboraia contra el Càncer està organitzada per l'Ajuntament d'Alboraia, l'Associació Espanyola contra el Càncer i Socarrat Studio i compta amb el suport de carreraspopulares.com. Des dels seus inicis, compta amb el patrocini principal de Divina Pastora Segurs, l'entitat de referència en l'expansió de l'atletisme popular. En els últims anys, l'asseguradora ha patrocinat prop de 900 carreres populars per tota la geografia espanyola.