40 anys fent valors Caixa popular

L’Off Romà presenta al Port de Sagunt el circ de Mumusic Circus

L’Off Romà presenta al Port de Sagunt el circ de Mumusic Circus
11/08/2016 -

L’Off Romà del festival Sagunt a Escena 2016 tanca la seua presència al Port de Sagunt amb l’actuació hui, a les 20.30 hores, al Centre Cívic de la companyia catalana, Mumusic Circus, amb el seu espectacle ‘Amigoo’, creat, dirigit, compost i interpretat per Marçal Calvet i Clara Poch.

‘Amigoo’ és un fragment en les vides d’un home i una dona. Un circ entre dos. Trossets d’intimitat en una travessia gestual i musical cap al fons i sincer de cadascú. Junts teixeixen un món irreal de poesia i complicitat en un cec intent de trencar amb el mite de la soledat com a condició humana en aquest món. Esclaten moments de deliri de desbarat entre balls i acrobàcies que desmantellen el seu propi circ interior.

Circ, dansa, teatre i música en viu en un mateix espectacle

La companyia Mumusic Circus va nàixer de la mà de Marçal Clavet i Clara Poch davant de la seua necessitat de crear espectacles transparents i amb humanitat en què es combinen el circ, la música i el moviment. Des de 2008 han guanyat diferents premis d’àmbit internacional i han actuat per tot Europa, Àsia i Amèrica amb una gran acollida per part de grans i menuts.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra