caixa popular

Llíria organitza el primer taller de curtmetratges per la igualtat

Benestar Social presenta la programació trimestral per la Igualtat de Gènere

Llíria organitza el primer taller de curtmetratges per la igualtat
26/09/2017 -

Conferències, taules redones, tallers, excursions culturals, presentacions de publicacions temàtiques i activitats esportives completen la programació per la igualtat de gènere per a l’últim trimestre de 2017.

D’esta forma, Benestar Social ha presentat aquesta programació especial per a octubre, novembre i desembre, en la qual destaca l’organització del primer taller de curtmetratges per la igualtat, que inicia aquest programa d’activitats el dimarts 3 d’octubre.

Per primera vegada, joves d’entre 16 i 30 anys tindran l’oportunitat d’acostar-se a l’art cinematogràfic i crear un curtmetratge baix la direcció de la professora i educadora social Ana Grau Mestre, amb l’objectiu de visibilitzar els problemes i necessitats existents entorn de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

La programació d’este trimestre finalitzarà amb la presentació de l’Agenda Feminista Municipal 2018, el 15 de desembre, una iniciativa municipal que es realitza en estreta col•laboració amb el Centre Ocupacional El Prat, i amb l’objectiu de visibilitzar a les dones de Llíria.

Esta programació transversal, organitzada des de la Regidoria de Benestar Social, es planteja de forma trimestral des de febrer d’este any 2017, en el marc d’aplicació del Pla d’Igualtat Municipal per a la igualtat i la lluita contra la violència de gènere.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + deu =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou