caixa popular

Llíria homenatja a Andrés Valero Castells i Pablo Sánchez Torrella en el Concert de les Bandes

Este tradicional concert no va deixar indiferent a ningú i van poder gaudir de les obres dels homenatjats

Llíria viu una de les seues festes més representatives i reconegudes, les Festes de Sant Miquel. Durant estos dies i fins al pròxim 29 de setembre (dia de Sant Miquel) els actes i espectacles, sobretot musicals, ompliran els carrers del municipi per a gaudi de tots aquells que fins a Llíria s’acosten. Entre els actes més multitudinaris estan la cercavila de bandes i el concert de les bandes que se celebra en la Plaça Major.

Anit, al voltant de les 22.00 hores, va tenir lloc la cercavila de bandes des dels respectius locals socials. Les bandes i tots els acompanyants van acudir a la Plaça Major on tot estava preparat per al Concert de Bandes on es va homenatjar al compositor valencià Andrés Valero Castells i al director Pablo Sánchez Torrella per la seua contribució a la música valenciana.

En la localitat bressol de la música de bandes de la Comunitat, van participar la Banda Simfònica Unió Musical de Llíria (Director titular: Pablo Marqués Mestre) i l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria (Director titular: Javier Enguídanos Morató).

L’espectacle que les dues bandes van brindar per al públic que fins allí es va desplaçar no va deixar indiferent a ningú. Les dues bandes locals van interpretar un total de tres obres en les quals van arreplegar dins del seu repertori una obra de cadascun dels homenatjats. En el cas de la Unió, “Armant Serra” de Pablo Sánchez, “La Vall de la Murta” d’Andrés Valero i “Wait of the World” de Stephen Melillo, són les peces triades. Mentre que la Banda Primitiva, dirigida per Javier Enguídanos, va interpretar “El lugarico vell” de Sánchez, “400 (2017-AV87)” de Valero i “Wine-*Dark Siga” de John Mackey.

certamen1

certamen2

certamen3

certamen4

certamen5

certamen6

certamen7

certamen8

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − set =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou