caixa popular

Llíria celebra la Baixà de Sant Miquel en la vespra del dia gran de les seues festes patronals

El primer edil edetà, Manolo Civera, ha assistit a este popular acte que reunix a milers de veïns

Llíria celebra la Baixà de Sant Miquel en la vespra del dia gran de les seues festes patronals
28/09/2017 -

Un any més s’ha celebrat la tradicional Baixà de Sant Miquel, en la que milers de persones acompanyen el trasllat de la imatge del patró de Llíria, des del seu Reial Monestir fins a la parròquia de l’Assumpció.

L’alcalde de la capital del Camp de Túria, Manolo Civera, junt amb altres regidors de la corporació municipal, ha participat en l’acte, que ha comptat també l’assistència del director territorial de Presidència de la Generalitat, Francisco Molina, i el diputat nacional, Joan Baldoví.

Com sempre, la trobada de l’arcàngel amb la imatge de Sant Vicent Ferrer, copatró de la ciutat, ha sigut un dels moments més destacats. L’Orquestra de Plectre “El Micalet”, enfront del seu local social, ha oferit una actuació en honor a ambdós sants.

La ciutat de Llíria ja està preparada per a viure el dia gran les seues festes patronals, amb motiu de la festivitat de Sant Miquel. Demà divendres 29 se celebrarà la solemne processó en honor al patró, que posarà pràcticament el tancament a les celebracions d’enguany.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + dos =

festes santa anna albal 2018
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou