Llíria adjudica les subvencions a clubs i entitats esportives per un valor de 89.000 €

Un total de 23 entitats es veuran beneficiades amb aquestes ajudes corresponents a la temporada 2016-2017

Llíria adjudica les subvencions a clubs i entitats esportives per un valor de 89.000 €
11/08/2017 -

Ja s’ha fet pública la llista amb els clubs edetans que rebran una subvenció que té com a objectiu recolzar i millorar l’activitat dels clubs i entitats esportives, fomentant la pràctica i competició en el camp de l’esport, així com el desenvolupament d’activitats recreatives, oci i esplai.

Seran 23 entitats les que reben aquesta ajuda econòmica. Tal com s’explica en el decret, el pagament del 70% dels imports concedits es realitzarà anticipadament, amb caràcter previ a la justificació, entenent-se aquest com a finançament necessari per a poder dur a terme les diferents actuacions marcades.

Així doncs, el segon pagament, corresponent al 30% de l’import, es realitzarà una vegada justificada la subvenció per cada entitat, abans del 31 d’octubre d’enguany, i es liquidarà abans de la finalització de l’exercici 2017.

“Enguany ha sigut la primera vegada que el procediment per a l’adjudicació de les subvencions ha sigut en règim de concurrència competitiva, prenent com a base els criteris objectius aprovats per unanimitat en el Consell Local de l’Esport, format per membres de totes les entitats esportives del municipi”, ha assenyalat el regidor d’Esports, Pedro Vicente.

A continuació es facilita el llistat dels 23 clubs que rebran les ajudes. Poden obtenir més informació sobre aquest tema a través d’aquest enllaç.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra