40 anys fent valors Caixa popular

L’IVAM comprarà obres a les galeries participants en ‘Abierto Valencia’

Foto: Silvestre

L’IVAM comprarà obres a les galeries participants en ‘Abierto Valencia’
20/09/2016 -

L’IVAM adquirirà, per primera vegada, alguna de les obres que s’exhibiran en la quarta edició d’Abierto Valencia”, organitzat per l’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (LaVac). A pesar de la difícil situació econòmica del museu, l’Institut Valencià d’Art Modern farà un important esforç destinant al voltant de 12.000 euros del seu pressupost d’adquisicions per a mostrar el seu suport als professionals de l’art modern i contemporani i, alhora, enriquir la col·lecció.

Els responsables d’exposicions temporals i col·lecció i el director de l’IVAM estudiaran els treballs que presenten les 18 galeries participants en aquest esdeveniment amb el qual inicien la seua temporada expositiva. Posteriorment, portaran la proposta d’adquisició de l’obra o obres seleccionades al consell assessor, l’òrgan encarregat de la supervisió de les compres del museu.

‘Abierto Valencia’, que té com a objectiu trencar barreres entre el públic i l’art contemporani, arrancarà el divendres, 30 de setembre, a les 17 hores, amb l’obertura simultània de totes les galeries participants. Com en la passada edició, l’IVAM acollirà la festa inaugural d’aquest esdeveniment en la qual es lliurarà el premi a la millor exposició d’obertura, atorgat per la Conselleria de Cultura, i tres premis d’adquisició d’obra patrocinats per entitats privades.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra