L'IVAJ registra 205 inscrits en la Trobada d'Oci Educatiu de la Comunitat Valenciana

L'IVAJ registra 205 inscrits en la Trobada d'Oci Educatiu de la Comunitat Valenciana

L’ Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha registrat un total de 205 inscripcions en la Trobada d’Oci Educatiu de la Comunitat Valenciana que se celebra a València els dies 6 i 7 d’abril i on es presentaran 24 experiències sota el lema ‘Compartim Il·lusions’, amb el qual es reivindica l’oci educatiu com a instrument per a la inclusió, la igualtat, la participació i el creixement personal i comunitari, especialment en la infància, l’adolescència i la joventut.

El dijous, 6 d’abril, a les 19.00 hores en el Palau de Forcalló, seu del Consell Valencià de Cultura, la professora titular de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull, Txus Morata tractarà del ‘Oci educatiu i acció sociocultural com a dinamitzadors de comunitats’.

La ponent és directora del master universitari en ‘Models i estratègies d’acció social i educativa en la infància i l’adolescència’ i coautora del llibre ‘El lleure educatiu a l’inici del segle XXI’.

El divendres, 7 d’abril, en el Centre Cultural la Beneficència, Roser Batlle de la ‘Xarxa Espanyola d’Aprenentatge-Servei’ abordarà ‘El temps lliure educatiu al servei de la Comunitat’. Aquesta pedagoga i emprenedora social, ha dedicat tota la seua trajectòria professional a l’educació en el temps lliure, l’educació en valors i la formació del sector associatiu.

Actualment està centrada en la difusió de la metodologia aprenentatge-servei que consisteix a aprendre fent un servei a la comunitat, unint l’aprenentatge amb el compromís social.

24 experiències i posters

A partir de les 11.15 hores del divendres es donarà pas a la presentació d’experiències relacionades amb metodologies pròpies de l’educació en valors, en l’àmbit de la música i el voluntariat en projectes d’intercanvi europeus, l’esport i la coeducació, l’aprenentatge servei des de l’educació no formal, l’oci nocturn, la participació juvenil en processos comunitaris, models de gestió d’equipaments juvenils, la inclusió, oci i temps lliure en realitats rurals, oci saludable i alternatiu.

tags

ciudadanos fallas
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =