caixa popular

L'IVAJ participa en Expojove, Exponadal i la Fira d'Oci amb el lema 'Societat diversa'

Els expositors de l’IVAJ van a introduir als seus visitants en un món de diversió i al mateix temps d’educació en valors

L'IVAJ participa en Expojove, Exponadal i la Fira d'Oci amb el lema 'Societat diversa'
27/12/2016 -

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) en col·laboració amb la Direcció general d’Infància i Adolescència participa en les tres fires destinades a la infància i la joventut que se celebren a la Comunitat Valenciana durant estes festes: Exponadal d’Alacant del 23 al 31 de desembre, Expojove de València del 26 de desembre al 4 de gener i en la Fira d’Oci infantil i juvenil de Castelló, amb un nou concepte de participació.

Els expositors de l’IVAJ introduiran als seus visitants en un món de diversió i al mateix temps d’educació en valors. El tema triat enguany és ‘Societat diversa’, que acostarà d’una manera divertida, a conéixer persones, cultures i costums de diferents orígens i com es pot formar una única societat oberta i plural.

El secretari general de l’IVAJ Jesús Martí ha destacat que les persones que acudisquen als nostres stands realitzaran unes 20 activitats basades en l'”aprenentatge de valors a través de l’oci educatiu” que seran desenvolupades pels equips d’animació, entre elles rebran una auca que donarà a conèixer la declaració sobre l’oci educatiu, un document que va sorgir de la primera Trobada sobre aquesta matèria que es va celebrar a la Comunitat Valenciana a l’abril del 2016.

“L’esforç realitzat per l’IVAJ es veurà recompensat si un gran nombre de joves visitants li’l passa bé i omplen “societat diversa”, ha indicat el secretari general de l’IVAJ.

Exponadal, l’exposició d’oci infantil i juvenil d’Alacant, es desenvolupa en la Institució Firal Alacantina del 23 de desembre al 31 de desembre. Expojove València obrirà les seues portes del 26 de desembre de 2016 fins al 4 de gener de 2017 en Fira València. . Enguany el lema genèric de la 35a Fira de la Infància i la Joventut de València és “Un viatge per la història”, des de la prehistòria fins a la tecnologia més actual i la Fira d’Oci Infantil i Juvenil a Castelló se celebra el del 2 al 5 de gener de 2017, en el recinte de la Pèrgola.

La presència de l’IVAJ en estes fires compta amb el suport de Carnet Jove de la Generalitat, de manera que tant en Expojove com en Exponadal les persones titulars de Carnet Jove obtenen descomptes en el preu de les entrades.


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =

imed hospitales
oceanografic aniversario
mas mislata