40 anys fent valors Caixa popular

L’IVAJ llança el programa de «Cursos d’Idiomes 2017» per a joves

L’IVAJ llança el programa de «Cursos d’Idiomes 2017» per a joves
22/01/2017 -

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha publicat la programació de ‘Cursos d’Idiomes 2017’, per a joves de 14 a 35 anys, en la qual s’ofereix una selecció de cursos a Regne Unit, Irlanda, Canadà, Estats Units, Alemanya, Àustria, França, Suïssa i Itàlia, amb la finalitat de què puguen estudiar i practicar anglés, francès, alemany i italià en l’estranger.

Per a facilitar l’estada als usuaris de Carnet Jove de la Generalitat, enguany s’ha ampliat el descompte que aconsegueix el 15% aplicable exclusivament al cost del curs, és a dir, allotjament i classes.

Destinacions dels cursos d’idiomes 2017

Per a l’idioma anglés, l’IVAJ ofereix cursos en el Regne Unit; concretament en Bournemouth, Brighton, Cambridge, Eastbourne, Edimburg, Leeds, Liverpool, Londres, Manchester, Newcastle, Oxford, Southampton, Torbay, Winchester i Worthing; a Irlanda en les ciutats de Bray, Cork, Dublin i Galway. També a Boston, Los Angeles, Nova York i Sant Francisco als Estats Units i a Torontó i Vancouver a Canadà.

Els cursos per a l’idioma francés s’ofereixen en les ciutats franceses de Lió, Montpeller i Vichy i així com en la ciutat suïssa de Montreux. Els cursos d’alemany s’imparteixen a Alemanya a Berlín, Friburg, Hamburg, Munich i Munster així com a Viena a Àustria i els de l’idioma italià a Florència, Milà i Roma.

Aquest programa és el resultat de la col·laboració entre l’IVAJ amb l’Institut Andalús de la Joventut de la Junta d’Andalusia, l’Institut de la Joventut de la Junta de Castella i Lleó, l’Institut de la Joventut de la Junta d’Extremadura, així com amb les direccions generals de joventut de la Comunitat de Madrid, del Govern Balear, del Govern de Canàries i de la Xunta de Galícia, i la Consejeria de Joventut, Esports i Noves Tecnologies de la Ciutat Autònoma de Ceuta.

Tipus de cursos i serveis

En aquesta edició es poden inscriure en quatre tipus de cursos oferits per 26 escoles. En la web de l’IVAJ es pot trobar des de cursos per a joves amb programes d’activitats, de 14 a 17 anys; cursos per a adults a partir de 16 o 18 anys així com cursos específics per a la preparació d’exàmens oficials i cursos d’anglés per a professors.

Excepte algunes escoles, que solament ofereixen cursos a l’estiu o en dates molt concretes, en general, tots els dilluns comença un curs. L’estada mínima sol ser de dues setmanes i la màxima és molt àmplia.

Els serveis que s’inclouen són l’ensenyament, l’allotjament i, generalment, els menjars, especificant en cada cas les característiques d’aquests. A més, es realitzen activitats socials i esportives, i altres serveis opcionals com a excursions, trasllats, etc.

Els preus varien en funció del tipus de curs, nombre de lliçons, manutenció, dates, durada, tipus d’allotjament i altres serveis. El nombre de lliçons varia d’un curs a un altre (15, 20, 25 o 30 lliçons setmanals), així com l’horari. L’ensenyament abasta aspectes de gramàtica, vocabulari, comprensió oral i comprensió escrita.

Com a complement a l’ensenyament en aules, la majoria de les escoles disposen d’un centre multimèdia d’aprenentatge, en el qual existeixen diversos ordinadors amb programes informàtics perquè les i els estudiants en el seu temps lliure o en les hores dedicades a açò, puguen estudiar per ells mateixos, amb o sense supervisió del professor. Sovint s’inclou l’accés a Internet i correu electrònic. Moltes escoles compten amb biblioteques de consulta, sala audiovisual, i altres instal·lacions similars.

A vegades, si l’estudiant desitja participar en les activitats socioculturals i les excursions, haurà d’abonar el seu import directament en l’escola.

En cada curs es facilita a l’estudiant l’aprenentatge i perfeccionament de l’idioma mitjançant la immersió lingüística i la integració en un ambient internacional. A més, es poden realitzar activitats socials i esportives, i altres serveis opcionals com a excursions, trasllats, etc. no inclosos en el preu del curs.

Per a inscriure’s en el programa “Cursos d’idiomes 2017” es pot acudir a les seus de l’IVAJ d’Alacant, en Rambla Méndez Nuñez, 41; a Castelló, en la calle Orfebres Santalínea, 2 i en la seu de València en el carrer de l’Hospital, 11. També es pot sol·licitar informació a través del correu electrònic: idiomes_ivaj@gva.es.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra