L’IVAJ coordina un curs de formació per als Erasmus+ en l’alberg Argentina de Benicàssim

L’IVAJ coordina un curs de formació per als Erasmus+ en l’alberg Argentina de Benicàssim
19/10/2016 -

Un total de 24 joves procedents d’Alemanya, Bèlgica, Xipre, Estònia França, Grècia, Holanda, Hongria, Itàlia, Polònia, Portugal, República Txeca, Romania i Regne Unit participen, del 14 al 19 d’octubre, en un curs de formació per a Erasmus +, coordinat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), en l’alberg Argentina de Benicàssim.

En aquest curs de formació s’ofereixen eines útils per a facilitar la incorporació a les activitats de voluntariat i l’adaptació als llocs en els quals s’integraran en els pròxims mesos, concretament realitzaran el seu voluntariat en projectes d’acolliment de diferents associacions i ajuntaments de la Comunitat Valenciana.

En el curs, a més de formació lingüística, s’organitzen sessions perquè els/les participants coneguen aspectes pràctics, el programa Erasmus + i es treballen temes com la interculturalitat i la resolució de conflictes, a través de tallers, activitats i dinàmiques.

Els voluntaris i voluntàries coneixeran experiències pràctiques de joves que ja han realitzat el voluntariat europeu i desenvoluparan una activitat amb la finalitat de donar a conéixer el Programa Erasmus+, especialment entre els joves.

El curs està organitzat per l’Agència Nacional Espanyola de Joventut del Programa Erasmus+, de la qual forma part l’IVAJ.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra