L’Institut Valencià de Cultura organitza en la Filmoteca una jornada sobre festivals de cine

Foto: worldaroundtrip

L’Institut Valencià de Cultura organitza en la Filmoteca una jornada sobre festivals de cine

L’Institut Valencià de Cultura, a través de l’IVAC, ha organitzat per a hui dijous, 10 de novembre, a les 11.00 hores, a la sala Berlanga de la Filmoteca, la jornada ‘FestiMapp. Mapa de festivals de la Comunitat Valenciana’, en què el crític cinematogràfic Eduardo Guillot donarà a conéixer l’actualització del cens de festivals de cine de la Comunitat Valenciana.

Després de la presentació de l’informe s’obrirà un debat sobre el finançament de festivals en què participaran el director adjunt de l’IVAC, José Luis Moreno, per a explicar les ajudes de l’Institut Valencià de Cultura i de l’ICAA a festivals de cine i de l’audiovisual; el director del Festival Internacional de Migmetratges de València La Cabina, Carlos Madrid; el director del Festival de Cine de Sant Joan d’Alacant, Javier Ballesteros; i el director del Festival Internacional de Cine Infantil de València (FICIV), Marcos Campos.

‘FestiMapp. Mapa de festivals de la Comunitat Valenciana’ recull les dades més rellevants dels esdeveniments cinematogràfics valencians, des de les seues dates de celebració fins als continguts temàtics i les activitats que ofereixen cadascun d’aquests. Podeu consultar en http://ivac.gva.es/foment/festimapp/mapa

La jornada sobre festivals de cine s’organitza amb motiu de la celebració del Festival La Cabina i s’emmarca dins del Pla Valencià d’Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives, que forma part del Pla Estratègic Cultural ‘Fes Cultura’.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × one =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra