L’Institut Valencià de Cultura i la Fundació InnDEA convoquen el sector de la creació digital per a participar en la Fira Barcelona Games World

28/06/2016 -

La Generalitat Valenciana, a través de la Sotsdirecció de l’IVAC de l’Institut Valencià de Cultura i la Fundació InnDEA de l’Ajuntament de València, ha obert una convocatòria per a la participació de les empreses del sector de la creació digital en un espai únic en la Fira Barcelona Games World 2016. A aquest estand podran incorporar-se també escoles de formació i associacions professionals del sector. La convocatòria de l’IVAC s’emmarca dins del Pla Valencià d’Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives que promouen la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Barcelona Games World és l’esdeveniment de creació digital i videojocs on els jugadors i influenciadors del joc, “i-sports” i tecnologies multimèdia es donaran cita per a presentar als professionals i aficionats les novetats i tendències del sector. És per això que, atenent els principals eixos d’internacionalització del Pla Estratègic Cultural – Fes Cultura, s’ha dissenyat aquesta convocatòria per al sector valencià de la creació digital.

L’Institut Valencià de Cultura posarà a la disposició dels participants seleccionats un espai en el seu estand que tindrà entre 4 i 6 metres quadrats dotat de mostrador retolat, taules de treball i cadires per a expositor i difusió de l’espai expositiu. Barcelona Games World se celebra en Fira de Barcelona (recinte Montjuïc) del 6 al 9 d’octubre de 2016.

En aquesta convocatòria podran participar empreses creadores de productes digitals vinculades al contingut de la Fira i escoles de formació i associacions professionals del sector de creació digital. Les sol·licituds podran presentar-se fins al 15 de juliol de 2016 en el Registre d’Entrada del Institut Valencià de Cultura (plaça de Viriat, s/n. València) o en l’adreça electrònica secretariadg_ivac@gva.es

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra