caixa popular

L'Institut Valencià de Cultura inicia el seus programes didàctics de cinema a la Filmoteca

L'Institut Valencià de Cultura inicia el seus programes didàctics de cinema a la Filmoteca
20/10/2016 -

L’Institut Valencià de Cultura ha iniciat la seua programació didàctica de cinema amb la sessió de ‘Del conte al curt’, en la qual s’ha analitzat l’adaptació d’obres literàries al cinema i s’ha projectat una selecció de curtmetratges basats en contes cèlebres. En aquesta primera sessió didàctica han participat un centenar d’alumnes de l’Institut d’Educació Secundària Francesc Badía de Foios.

La programació didàctica del cinema està orientada als escolars de tots els nivells del sistema educatiu i inclou cursos introductoris sobre la història del cinema per a Educació Infantil i Primària i seminaris, projeccions i tallers temàtics para ESO, Batxillerat i Formació Professional. Amb aquesta programació didàctica es pretén acostar la història del cinema a les aules i donar a conéixer el llenguatge audiovisual als més joves.

La programació didàctica audiovisual de l’Institut Valencià de Cultura es realitzarà en espais culturals de les capitals de les tres províncies: la sala de cambra de l’Auditori de Castelló, la sala Berlanga de la Filmoteca, en l’edifici Rialto de València, i el teatre Arniches a Alacant.

Etiquetes


festival jazz palau de la musica

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − huit =

90s love u
corts valencianes
ruta tapa del puig