L’autobús urbà municipal modifica les línies en la setmana fallera

De l’11 al 19 se suprimiran les línies 1 i 2 quedant en funcionament la línia 3. A més, es crea al llarg de la setmana fallera una ruta alternativa, la línia taronja

Ajuntament d'Alzira

L’autobús urbà municipal modifica les línies en la setmana fallera
08/03/2017 -

El tall de carrers pels monuments fallers i les carpes obliga durant la setmana fallera a reordenar el servei municipal de transport urbà.

Entre els dies 11 al 19 de març. ambdós inclosos, se suprimiran les línies 1 i 2, de manera que quedarà només en funcionament la línia 3, la verda, que mantindrà el seu recorregut habitual afegint una parada a les Barraques, amb l’horari d’eixides de l’estació a les hores i eixides de l’Hospital a les mitges.

A més, ha sigut creada una ruta alternativa per a donar el millor servei possible als usuaris del servei municipal de transport urbà, la denominada línia taronja, que tindrà un itinerari amb les parades següents:

Hospital; avinguda Mediterrània-Diputació; av. dels Esports-av. Llibertat; av. dels Esports-IES Luis Suñer; CC Carrefour; Pare Pompili, IES Josep Ma. Parra; Pare Pompili- Hort de Gorreta; Pare Pompili-la Muntanyeta; Vicente Vidal-av. del Parc; Vicente Vidal-Col·legi Ausiàs March; ronda de la Séquia Reial d’Alzira-Centre de Salut; plaça del Regne; estació de ferrocarril; Vicente Vidal-col·legi Ausiàs March; Vicente Vidal-av. del Parc; Pare Pompili-la Muntanyeta; Pare Pompili-Hort de Gorreta; Pare Pompili-l’Alquerieta; General Espartero; av. Mediterrània-Solimar; Hospital.

En esta línia especial l’horari serà d’eixides des de l’estació a les mitges, i de l’Hospital a les hores.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, ha declarat que “a partir del 20 de març tornaran a funcionar les tres línies del servei municipal urbà, amb el seu recorregut i horari habituals, alhora que demana disculpes a tots els usuaris del servei de bus que obligatòriament ha de modificar les seues rutes per la impossibilitat de circular amb normalitat a causa de la gran quantitat de vials tallats durant les festes falleres”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra